E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan Davutoğlu yeni paket açıklayacak---

Başbakan Davutoğlu yeni paket açıklayacak

Başbakan Davutoğlu yeni paket açıklayacak
25 Mart 2015 - 11:39 borsagundem.com

Başbakan Davutoğlu, “Önümüzdeki hafta içinde üretimi teşvik edecek ve istihdamı artıracak bir paketi açıklayacağım” dedi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni bir paket açıklayacağını söyledi. Ankara’da Türk-İş’i ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Davutoğlu, “Önümüzdeki hafta içinde üretimi teşvik edecek ve istihdamı artıracak bir paketi açıklayacağım” dedi. Kıdem tazminatıyla ilgili konuşan Davutoğlu şunları söyledi: "Kıdem tazminatı konusunda özel bir düzenlememiz şu anda yok. Bunlar hep konuşulacak. Kimseyi mağdur etmeden, işçilerimizin hukuklarını hiç bir şekilde zedelemeden bu hususları hep berabar ele alacağız"

Kıdem tazminatıyla ilgili düzenlememiz yok

"Kıdem tazminatı konusunda özel bir düzenlememiz şu anda yok. Bunlar hep konuşulacak. Kimseyi mağdur etmeden, işçilerimizin hukuklarını hiç bir şekilde zedelemeden bu hususları hep berabar ele alacağız."

"Karayolları işçilerimizin durumuyla ilgili, Ulaştırma Bakanlığımız'la da yapılan çalışmalar neticesinde, kamunun ihtiyaç hissettiği istihdam sağlanacak ve yasal bir süreçte tamamlanmış olduğu için Karayollarındaki işçilerimiz, Yol-İş bünyesinde çalışan işçilerimizle ilgili önemli bir mutabakata varıldı. İnşallah onlarla da en kısa zamanda buluşup bu müjdeyi birlikte yaşayacağız."

SÖYLENMESİ GEREKENLERİ SÖYLEDİM

Söylenmesi gerekenleri söyledim. Ak Parti 12, 13 yıl içinde sağlam zeminlere kavuşturulmuş parti. herhangi arkadaşımın yeni düşüncesi varsa ifade edecek zeminler mevcuttur.Bu konulan parti zemininde gündeme getirilmesi lazım. Gerekirse saatlerce dinlerim, her türlü görüşü alırım. Herkes kendi görevini yapmalıdır. Görevinin doğasının gerektirmediği alana girmemelidir. Kimsenin ayrıcalığı yoktur. Ola ki farklı görüşler olur ama kimse yerleşik kuralları baypas ederek kendi şahsi görüşler üzerinden partimizi yıpratamaz.

Gökçek'e gerekenleri dün söyledim. Genel kurallar çerçevesinde kanaatlerimi açık bir şekilde ilettim. Bu tartışma burada kapanmıştır. Bundan sonra ortaya çıkabilecek tartışmalar içinde parti disiplin kurallarını işletiriz dedim.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BUNU DÜŞÜNÜN.25 Mart 2015 19:15

    Yeni pakette EMEKLİLERE en düşük nekadar maaş vereceksin madem seçime gidiyorsunuz rahmetli erbakan gibi cesur olun yüzde 80 zam verin nasıl kılıçtaroğlu en düşük emekli maaşını bizler 1500 tl olarak gördük diyorsa bunu sizlerde yapa bilirsiniz ülkede bunu karşılıyacak para yok demeyin önce kendi maaşlarınızı biraz aşşağıya indirin yolsuzlukların önüne geçin menfaatlen i,ş yaptırtmayın çıkar için gelenleride geri çevirin ancak böyle düzeliriz bakın işverenler bile ülkede çok büyük maaş eşitsizliği var diyotrlar sizler bunları duymuyormusunuz seçimin gücü banagöre EMEKLİLERİN sözlerinden geçecektir.brndr evlatlarıma olan biteni anlatarak işte bizleri görüyorsunuz nasıl bu dünyada çalışıpta bizlere böyle asgari ücretlen çalıştın şimdide bukadar maaş alacaksın derlerken yarın sizleri dahada büyük kötülükler bekliyor diyoruz ve işte şu partiyi destekliyorum sizlerde onları destekleyinki bizlerede sahip çıkmış olursunuz.işteb hayatın şartları çıkarcı olmayın para için arkadaşınızı ve ülkenizi satmayın bunun AHİRETİDE VAR ozaman ne cevap vereceğiz.

  • baturayersin25 Mart 2015 17:09

    chp paketi açıkladı emekliye İKRAMİYE VARMIŞ AKEPEDENDE MİLLET VEKİLİNİN ÖLÜSÜNE 12 MAAAŞ İKRAMİYE RECİ SANDIKTA

  • vato25 Mart 2015 16:39

    atandaşa açılan paketlerin içi hep boş.........AÇILACAKSA Bİ PAKET AYYAKABI KUTUSU PAKETİ GİBİ OLSUN....

  • KAOS25 Mart 2015 12:51

    Sayın başbakanım öncelikle saygılarımı sunarım..yeni pakete felan inanın gerek yok...oy oranı yükselsin veya düşmesin istiyorsanız...asgari ücreti 1.960 tl en düşük emekli maaşını 2.000 tl yapın tamamdır..sandık infilak eder...ama mevcut durumda inanın oylar düşüyor ve düşecek çünkü 945 tl asgari ücret ev kirası 1000-1200 olmaz...olamaz sürdürülebilir değil

  • doğa25 Mart 2015 12:30

    bülent arınç açık ve aleni suç duyurusu yaptı içişleri bakanlığı müfettişlerini görevlendirmeyi düşünüyormusunuz yoksa yokmu sayıyorsunuz

  • cemil saf25 Mart 2015 12:26

    40 000 öğretmeni nisanda atayın başbakanım. saygılar.

  • vatandaş25 Mart 2015 12:06

    gayet güzel ambalajlanmış ama içi boş paketler.

  • Sütçü Ramiz25 Mart 2015 12:00

    Sayin başkan şeffaf lik gibi olmasın açıklama yapmadan önce istişare yaptinizmi

  • YORUMCU25 Mart 2015 11:43

    finans odaklı bir ekonomiden, üretim odaklı bir ekonomiye mutlaka geçiş yapmamız gerekiyor, aksi halde dolar ve faiz tahterevalisinden kurtulamayacağız.