E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüBANVT: Görüşmeler sürüyor---

BANVT: Görüşmeler sürüyor

BANVT: Görüşmeler sürüyor
22 Aralık 2016 - 10:11 borsagundem.com

Banvit, tahsisli veya sair şekilde kurulabilecek bir ortaklık için, yatırım grupları ile görüşmelerin halen devam ettiğini belirtti

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin tebliği kapsamında; şirketimizin payları üzerinde gerçekleşen fiyat/miktar hareketlerine ilişkin olarak açıklanmamış özel durum bildirimi bulunmamaktadır.
Daha önce de bildirdiğimiz gibi, tahsisli veya sair şekilde kurulabilecek bir ortaklık için, yatırım grupları ile görüşmeler halen devam etmektedir.

Satış beklentileri ile neredeyse yüzde 100 artış gösteren BANVT hissesi, dün 8.74 TL ile zirve yapmıştı. Görüşmelerin devam ettiğini belirten şirket açıklamasının ardından hisse taban fiyatı olan 6.88 TL'ye kadar gevşedi ve en çok düşen hisse oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika23 Aralık 2016 02:51

    Mudurnu, şeker piliç bu yollardan geçti.

  • his122 Aralık 2016 18:49

    Yarin bu hisse tekrar yukselise gecer. Satis ya da ortaklik illaki olacak. O zaman kimse tutamayacak. Tabandan bugun alanlar karli cikacak. Bu bir yatirim onerisi degildir.

  • sezgin özkan22 Aralık 2016 17:41

    Şirket'in görüşmelerin devam ettiğini bildirmesi taban yaptıracak kadar olumsuz bir açıklamamı ? Gün içinde hissenin 7,43 seviyelerine kadar tekrar yükselmesinin sizce sebebi nedir ?