E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaHisse Öneri ListesiBankacılık hisselerinde yatırım fırsatları---

Bankacılık hisselerinde yatırım fırsatları

Bankacılık hisselerinde yatırım fırsatları
05 Ekim 2021 - 17:47 borsagundem.com

GCM Yatırım analizinde Borsa İstanbul genel değerlendirmesi ve hisse analizleri yer alıyor.

GCM Yatırım Araştırma Müdürü Dr. Tuğberk Çitilci tarafından hazırlanan video analizde, S&P500, BİST100 ve BİST 30 endeksleri, Türkiye ETF’leri, temel analiz, bankacılık endeksi, #EREGL, #KRDMD, #GARAN, #AKBNK, #SAHOL ve #KCHOL hisselerinin değerlendirmesi yer alıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ne banka ne devlet hissesi nede BİST06 Ekim 2021 00:00

    nakitin mi var bistten uzak duracan altınları yastık altındN çikarıb denince altın dolarları bozdurun deyince dolar enfkasyon düştü deyince faize ne zManki borsamız rekor kırıyor yerine çöp olmuş derlrrse YTD

  • Vatandaş05 Ekim 2021 18:09

    Devlet hisselerini, bankalarını,konut şirketlerini boşu boşuna pazarlamayın. Siz Mücahit ören gibi yalancılarla ortaklık yapıp, birlikte resimler çektirip milleti madur ediyorsunuz, yazıklar olsun.

  • Kankaaaa05 Ekim 2021 17:51

    Ahahahahaha fırsatmı onu diyen şöyle bir 8-10 senelik banka geçmişine baksın ne kazanmış ne temettü almış yatırımcısı zahmet etmeyin size diyeyim paranız pul olmuş durumda dolar ve enflasyon karşısında,banka alacağına çok değil 2 sene evvel sıfır araba alıp garaja koysan yüzde yüz kazanç garantiydi geççççççç