E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBank of America'dan "hisse" uyarısı---

Bank of America'dan "hisse" uyarısı

Bank of America'dan hisse uyarısı
05 Mayıs 2023 - 16:16 borsagundem.com

BofA stratejistleri, Fed'in sıkılaşma döngüsünde sona gelindiği sinyalleri ve yükselen enflasyon ve resesyon endişelerine rağmen hisse senedi almak için acele edilmemesi gerektiği uyarısında bulundu.

Bank of America (BofA) stratejistleri, Fed'in sıkılaşma döngüsünde sona gelindiği sinyallerine rağmen hisse senedi almak için aceleci davranılmaması gerektiğini beliterek, yeni bir 'yapısal boğa ortamı' için Fed gevşemesini tetikleyecek bir resesyon yaşanması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

BofA stratejisti Michael Hartnett, yükselen enflasyon ve resesyon korkuları arasında çıkışların hızlandığını belirterek, henüz hisse senedi almak için doğru zamanın gelmediğine dikkat çekti.

Küresel hisse senedi fonlarından çıkışlarda artış

BofA'dan yayımlanan EPFR Global verilerine göre, küresel hisse senedi fonlarından çıkışlar 3 Mayıs'a kadar olan haftada 6,6 milyar dolara ulaşarak iki aydan uzun bir sürenin en yüksek seviyesine ulaştı.

Stratejistler, yapışkan fiyat baskıları ve esnek bir işgücü piyasası nedeniyle Fed'in faiz indirimlerine dönmesini engellediğini ve "son faiz artışı sonrası sat" tavsiyesinde bulunduğunu belirtti.

BofA'dan küresel fon raporu

 

BofA'dan hisse piyasası yorumu

 

JPMorgan ve BofA'dan 'hisseleri satın' tavsiyesi

 

BofA'dan kritik araştırma: Avrupa'da hisseler düşecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cemal06 Mayıs 2023 22:44

    FED bundan sonra faiz artırması artık çok zor ihtimal gibi görünüyor. Çünkü Amerikada bankalar batmaya başladı. Kredi musluklari da kısılıyor zaten. Yüksek faizler yatırımları engelleyecek zaten. Nakit Para piyasadan yavaş yavaş çekildikçe enflasyon düşüş gösterecektir. Ayrıca işsizlik artacak dunya piyasalarında. Ticaret yavaşlayacak. Bu saatten sonra borsalar yataya geçer muhtemelen. Geleceği parlak görülen hisseleri nakitte bekleyen zengin yatırımcılar toplamaya başlayacaktır. Bu hisselerde kimildanmalar görülebilir.

  • ALİ RIZA GÜZELKALE06 Mayıs 2023 16:00

    sayın kemal kılıçtaroğlu yurtdışından 300 milyar dolar getirdim ve en düşük maaşı 21,365 TL yapacağım, çocuklarımızın tüm masraflarını, aile bireylerinin tüm masraflarını, tüm kadınların SSK primlerini devlet ödeyecek her şey her şey beleş olacak devlet verecek, her ay herkese altın ve maliyetine konutlar yapıp dağıtacaklar imiş.Ben neden çalışayım kim yan gelir yatar krallar gibi bu ülkede yaşarım. Nerede sabah orada akşam yaparım Borsa risk  de asla almam ve  olmam  o zaman.  

  • NUSRET ALİBEYSOY05 Mayıs 2023 17:41

    Borsa endeksi 1500-1300 gelmeden asla girmem riske.

  • AHMET ÖZBİR05 Mayıs 2023 17:26

    BANK OF AMERICA ABD'de hisse zamanı değil diyorsa demek ki ALIŞIN TAM ZAMANIDIR, hele hele TÜRK'ÜN BORSASI SUDAN UCUZ olduğu, kaosçuların BİST'e OPERASYON çektikleri şu günlerde ben şahsen DONUMA kadar ALIŞ YAPTIM. Sizler de tecrübeli ekonomistlere danışıp karar verin. HER ŞARTTA TÜRK LİRAMIZLA YATIRIM YAPACAĞIM, ECNEBİNİN PARASINA EL SÜRMEYECEĞİM!..

  • YUSUF KALEKAPISI06 Mayıs 2023 16:19

    Nasıl ucuz mesala 2018 de ASUZU 6-7 TL idi 380 TL gördü ne olduda bir anda oldu.Ordan tekrar satıp yapıp KY bastılar hisseleri yarı yarı indi.Ben asıl borsada düzeltmenin haziran ayı temmuz ayı içinde bekliyorum dikkatli olun.zaten bu hükümet seçimleri kayıp eder ise borsa falan kalmaz.ülkenin çart diye ikiye bölünme risti dahi var.özertlik eyalet siztemi ne dermek parçalanmaknın ingilizcesi bence.

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ05 Mayıs 2023 17:05

    Bunlar bir hafta hisse senedi alın diyorlar bir hafta da satın diyorlar.Sabah yalan akşam yalan , Sabah başka akşam başka...

  • kurt05 Mayıs 2023 16:39

    bu yav..larin hic bir dedigine inanmayin buyuk manipilatorlerden dir kendileri !!!