E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Zeybekci reddedildi---

Bakan Zeybekci reddedildi

Bakan Zeybekci reddedildi
16 Ocak 2015 - 11:13 borsagundem.com

Sürekli olarak faizin düşmesini söyleyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'yi mevkidaşı kabul etmedi

Avusturya'ya bugün bir günlük ziyaret için gelmesi beklenen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin, Avusturya Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Reinhold Mitterlehner ile görüşmesi iptal edildi. Öğle saatlerinde planlanan görüşme, Avusturya tarafının 'başka bir randevu sebebiyle' iptal edildi. 
Bakan Zeybekci, ziyaret kapsamında Türk dernekleri ve vatandaşlar ile bir araya gelecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çakır16 Ocak 2015 22:12

    Yazık ülkemin insanı Avrupalı gibi düşünüyor yazık sözüm burada yapılan yorumlara ülkemin başkanı başı dik alnı ak Avrupa kıskançlığı krız geçiriyorlar Rusya ile yakınlaşma çıldırttı avrupalıyı yakın takıp yapın ülkene sahip çık

  • Ozgur16 Ocak 2015 16:41

    Yazık benim ülkemin itibarına, bu hallere mi düşecektik...

  • m16 Ocak 2015 15:41

    Tipini beyenmemislerdir zaten cok gereksizce konusuyor.

  • e.vatansever16 Ocak 2015 15:02

    herkes duyduğunu söylüyor, faiz yok denilen o ülkelerin birde enflasyonlarını bir inceleyin genelde faizin altında. bizde faiz 8,50 enflasyon resmi olarak 10 civarında, gerçeği ne kadar siz karar verin.

  • KILIÇ16 Ocak 2015 13:28

    BANA OYLAMA YAPANA BAKINCA SAFTORİK OLDUGUN ANLAŞILIYOR,ANLADINMI MAL

  • kılıça cevap 16 Ocak 2015 12:37

    ya kılıç adlı yorumcu mal gibi yorum yapmışsın ne yazdığını sende bilmiyosun ali demire bakta biraz feyz allll

  • kılıç16 Ocak 2015 12:17

    SAYIN BAKANIN EKENOMİ DERSİ ALMASINI TAVSİYE EDİYORUM.ÇÜNKÜ FAİZ DÜŞÜR DEYİP MERKEZLE DALGA GEÇİYOR SAYIN BAKAN DOLARA MÜDAHALE ETMESİ KONUSUNDA NEDEN TAVSİYEDE BULUNMUYOR ENFLASYOA BAKIYORMU.DERS ALMASI İYİ OLUR

  • Ali Demir16 Ocak 2015 12:02

    Faizin düşmesini herkes istiyor avrupada faiz yok eksi faiz Türk insanı faiz lobisi tarafından sömürülüyor.Bu bir gerçek ama düşük faizlede yurtdışı yatırımları çekemessiniz.Peki ne yapacağız faizi dengeli bir şekilde indireceksiniz.Çok hızlı indirirseniz motor hareret yapar her 3 ayda bir 25 baz puan ancak 3-5 yılda faizi sıfırlarsınız.Diğer bir konu sayın zeybekçi doların sürekli yüksek olmasını istiyor ihracat için burasıda doğru düşük kurlu ihracaat yerine kaliteli ihracaat tercih edilmeli.Sonuç kısa vade çözümler zarar getirir.