E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Yanık: Dünyada etkili lider ülke olacağız---

Bakan Yanık: Dünyada etkili lider ülke olacağız

Bakan Yanık: Dünyada etkili lider ülke olacağız
24 Nisan 2022 - 22:21 borsagundem.com

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı'nın düzenlediği iftar programında "Biz bugün ülkemizin geleceğini kurmak, selametini, sulhunu koruyabilmek için güçlü, dünyada etkili, lider ülke olacağız" dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Biz bugün ülkemizin geleceğini kurmak, selametini, sulhunu koruyabilmek için bölgesinde güçlü, dünyada güçlü, dünyada etkili, lider ülke olacağız" dedi.

Bakan Yanık, Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı'nın düzenlediği iftar programına katıldı. Burada hemşerilerine seslenen Yanık, Kadirli ve Çukurova'nın Türkiye'nin en özel bölgelerinden birisi olduğunu, yılda 3 ürün alınan tek bölgenin Çukurova olduğunu hatırlattı.

'DÜNYANIN EN BÜYÜK 10 EKONOMİSİNE GİRECEĞİZ'

Çukurova'nın iyi eğitim almış, vatansever, her işte son derece başarılı bir insan kaynağı olduğunu ifade eden Bakan Yanık, "İçinde yaşadığımız coğrafyanın her zamankinden daha çok bize, bizim çabamıza ihtiyacı olduğu tartışmasız. Tarihin belli dönemleri vardır ve tarihin o belli dönemlerinde bir takım insanlar çıkar, o akışı olması gereken noktaya taşır. Biz bugün ülkemizin geleceğini kurmak, selametini, sulhunu koruyabilmek için bölgesinde güçlü, dünyada güçlü, dünyada etkili lider ülke olacağız. İnşallah önümüzdeki kısa süre içerisinde dünyanın en büyük 10 ekonomisinin içerisine girebilmesi için elinden geleni yapmakla yükümlü insanlarız" ifadelerini kaydetti.

Bakan Yanık: Ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz

 

Bakan Nebati: Tüm dünyada enflasyon en büyük sorun

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bik25 Nisan 2022 07:47

    3 haneli enflasyonu, haziran-2023'de nasıl tek haneye düşüreceğinizi gösterin de ilk 10'a girmemiz eksik olsun! Gemiyi karaya oturtan kaptanla bu ekonomi düzelmez, ekonominin kaptanı değişmeli.

  • Mucise Reis ;)25 Nisan 2022 05:45

    bu ay sadece 278 bin aile elektriksiz kalmış... insanlar borç harc ödüyor, komşuları dostları ödüyor, mahallelei muhtar ödüyor. adam evine et süt yumurta yoğurt almıyor ödüyor.. hayır severi osu busu geçtim .. buna rağmen 278 bin aile mağarada yaşıyor karanlıktı... Sen git önce oradaki çocuklara ve ailelere sahip çık. Asli görevini yapamayan lider övücülüğüne çıkıyor. Bu ülke böyle  tembeller ile fakirlikten kurtulamaz. Lokomotifi  ittiren  halk... 2022 modeli.

  • mustafa25 Nisan 2022 00:06

    siz ilk önce kendi insanıza yeten biri olunda sonra dünyaya bakın . sosyal yardımlaşma mülteciler için çalışıyor kendi insanını unuttu.

  • asena24 Nisan 2022 23:52

    33 senelik devlet memuru bobam  4600 maaş alıyo sen nerde yaşıyon atın atın seçimlere azkaldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı