E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Soylu'dan kar açıklaması---

Bakan Soylu'dan kar açıklaması

Bakan Soylu'dan kar açıklaması
21 Ocak 2022 - 15:05 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün başlayacak olan yoğun kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek tüm olumsuzluklara karşı uyarılarda bulundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bugün başlayacak olan yoğun kar yağışı ile ilgili tüm valiliklerin tekrar uyarıldığını belirterek, "Oluşabilecek olumsuzluklara karşı valiliklerimiz, il özel idareleri, AFAD, GAMER, 112 Acil Çağrı Merkezlerimiz, emniyet ve jandarma birimlerimiz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü ile koordineli şekilde 24 saat esasına göre teyakkuz haline geçirildi. Bimekanlar dahil kimsesiz ve yaşlılarımızın ihtiyaçlarının önceliklendirilmesi, emniyet ve jandarma Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) ekiplerimizce sokak hayvanlarına her türlü mama desteği sağlanmaya devam edilmesi, tüm araçların, özellikle ağır vasıtalar başta olmak üzere kış lastiklerine dikkat edilmesi, kayan araçların yolları kapatmaması için derhal çekicilerle çekilmesi gibi birçok tedbir tekrar hatırlatılmıştır. Vatandaşlarımızdan ricamız; uyarılar, alınan tedbirler ve duyurular çerçevesinde dikkatli olmalarıdır" ifadelerini kullandı.

Yolda kalan ağır taşıtlara ilişkin yeni karar

 

Meteoroloji açıkladı: Soğuk ve yağışlı hava etkili olacak

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)21 Ocak 2022 17:53

     TRt radyo dinliyorudk mahsur kaldık. Radyoda yardım ekipleri geldi. çalışıyor yol kapalı ekipler biliyor vb. vb. hersaat başı dinlemiştik. sadece bekliyorduk. Derken bazı araçların yakıtları tukenmeye başladı.  gelen giden yok   ortak harekete başladık. Kadınları otomobıllerden indirdik.  kızları vb. baya gezdik konvoyda. bazı buyuk şirket otobüslerine aktardık. hastalar yaşlılar aynı biçimde. kendimizce anlık iç güdü organizasyon yapmıştık. sonra bir grup teseie aradı biskuvu vb alıp dağıttık. battaniyet topladık. vb. vb. yakıt alıp otobuslere göturduk. Genç yıllarımızda oldu işte. Tesislerde nakite geçti. kart kullanım yapmadı. resmi ekipler geldi polis vb. yapacak bişi yok işmakınası lazımdedi. herkes kepçe grayder vb bekle bekle bekle saatler geçmişti. tır devrilmişti. kamyoncularla çekmeye çalıştık tipi çoktu. yukum devrılır şirkat aracı dedi riskli oldu yapamadık. yani İŞMAKINASI ve tuzlama önemli polis zincirsiz dandık lastıkle yola salmamalı.