E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Nebati'den zincir marketlere tebrik---

Bakan Nebati'den zincir marketlere tebrik

Bakan Nebati'den zincir marketlere tebrik
05 Ocak 2023 - 15:52 borsagundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, "Çok sayıda üründe indirimlere giden işletmelerimizi yürekten tebrik ediyorum. Tüm işletmelerimize benzer uygulamaları hayata geçirmeleri için de çağrıda bulunuyorum." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde yapılan indirimler, zincir marketlere de örnek oldu.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, geçen hafta, en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürleriyle bir araya gelmişti. Muş, marketlere etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunmuştu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati de katıldığı bir televizyon programında, gıda perakendecileriyle görüştüğünü ifade ederek, fiyat artışlarının artık makul kabul edilemeyeceğini belirtmişti.

Nebati, "Buradan da gerek ulusal gerekse yerel marketlere fiyatların belli bir süre artırılmaması veya sabitlenmesi noktasında çağrıda bulunuyorum. Biz her türlü katkıyı sağlamaya hazırız. Bu çağrıya karşılık verenler de oldu." ifadelerini kullanmıştı.

Uyarılar erkisini gösterdi. Müşteriler, ocak ayında zam görmeden alışveriş yapabilecek.

Bakan Nebati, yaptığı açıklamada, "Çok sayıda üründe indirimlere giden işletmelerimizi yürekten tebrik ediyorum. Tüm işletmelerimize benzer uygulamaları hayata geçirmeleri için de çağrıda bulunuyorum" dedi.

Nebati: Memur ve emeklilerin enflasyona ezilmeleri mümkün değil

 

Bakan Nebati: Türkiye en az borçlu ülkeler arasında

 

Nebati: Ücretli çalışanların ödeyeceği vergi azaldı

 

Nebati: Sürdürülebilir büyümeyi tesis etmeyi hedefliyoruz

 

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vtds06 Ocak 2023 20:22

    yapabiliyorsan artislarin onune ancak tarim kiredi koparetiflerinde fiatlari dusurerek veya sabitleyerek onune gecebilirsin diger marketlerde mejbur senin fiatlara uymak zorunda kalir baska turlu ceza ile filan onune gecenezsin yoksa kestigin cezalarida bizden cikarirlar

  • BİR DOST06 Ocak 2023 00:02

    Maaşlı angususlar bir adamı sevmiyorsa bilir ki o adam ülke için önemli bir adam. Bu angususların Erdoğan, Fidan, Akar'ın ayağını kaydırmaya çok çalıştıklarını unutmayın. 

  • vb05 Ocak 2023 22:15

    once sisir sonra indir o ayaklari iyi biliriz

  • Yusuf ceviz 05 Ocak 2023 21:24

    Sen gözlerimin 8cine bak dediğin günden beri hanımın gözünün içine bakmıyorum insanlıktan soğudum

  • ampul patladı05 Ocak 2023 18:37

    Ya diyorum ya bu adam ya aklını yitirdi. yada kayışları attı.Zira halkı bu kadar da aptal yerine koyamaz ya. Normal değil

  • Ahmak group sizi 05 Ocak 2023 18:03

    Ne indirimi be kafayı mı yedin sen bunadinmi yoksa...

  • Sai05 Ocak 2023 17:16

    Migros 5lt ayçiçek yağı 154 liradan 149 liraya düşmüş koşun.

  • Mucise Reis ;)05 Ocak 2023 16:06

    1 yıl oldu sanırım. Bir öneri gelmişti. Zincir marketler temel gıda maddelerini sabitlesin. aradaki farkı devlet olarak ben öderim diye :D Bu proje sahibi kimdi ? yani bu Marketlerin fiyat düşürmesi 1 yıl gecikmeli  gerçekleşti. Demek ki birileri çok ilgili ve proje üretebilmiş. keşke ilgili proje üzerinde zabıta göndermek yerine bir birim kurulsa ve zincir marketler ile projeler üretip devlet destekleri ile neler yapabiliriz diye konuşsalardı.... o terörist marketler, şimdi vatan perver market oldu :D ya nasıl bir yönetim bu :D sabah uyandım rüyamda gördüm uyguladım : )) devlet bu devlet...  kimilerine giydikleri gömlek 3 beden büyük geliyor sanırım. üzerine oturmuyor... 

  • xyz05 Ocak 2023 19:54

    evet mikser sahnede