E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Nebati' den borsa değerlendirmesi---

Bakan Nebati' den borsa değerlendirmesi

Bakan Nebati' den borsa değerlendirmesi
13 Nisan 2022 - 10:34 borsagundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, BIST 100 Endeksi'nin dün tarihinin en yüksek kapanışını gerçekleştirmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, BIST 100 Endeksi'nin dün tarihinin en yüksek kapanışını gerçekleştirdiğine dikkati çekerek, piyasalardaki güven ve istikrar iklimini güçlendirecek adımları atmaya hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

Borsa İstanbul'da BIST 100 Endeksi dün 2.463,76 puanla tarihinin en yüksek kapanışını gerçekleştirdi. Endeks bugün de açılışta yüzde 0,77 artarak 2.482,66 puanla tüm zamanların en yüksek seviyesinden güne başladı.

Nebati, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, endeksin dünkü rekoruna işaret ederek, "Piyasalarımızdaki güven ve istikrar iklimini güçlendirecek adımları atmaya hız kesmeden devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Borsa İstanbul kapanış rekorunu tazeledi

 

Nebati: Hedefimiz enflasyonu düşürmek

 

Nebati: Aralık ayından itibaren enflasyon düşecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • remzi13 Nisan 2022 14:26

    Bu adamı dinlemeyi önemsemeyi bırakalı epey oldu. Birinin fikri olması için bilgisi olması lazım bunda hiç biri yok sadece konuşuyor.

  • Fatih13 Nisan 2022 13:50

    Dolar bazında tarihi zirvelerinde. TL pul oduğu için doğal olarak BIST te rekor yapıyor. Bunu anlamayacak kapasideki insanlar ekonominin başında. İnanılır gibi değil. YAZIKLAR OLSUN!

  • Kaçan Grup13 Nisan 2022 12:24

    palavracı, endeks kaç cent, dolar bazlı bakılır. tl’nin değer kaybını başarı diye yutturuyor.

  • TURAN13 Nisan 2022 11:23

    para pul bile olamadı onun için yükseliyor size inanıp tl de kalanlar mahvoldu ne yapın ev fiyatı beş arsa 10 araba 5 kat gitmiş tl elilnde kalmış yapacak birşeyi kalmayınca kumara yani bizim borsaya yatırıyor ondan artıyor