E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Kurum'dan 'sel hasarı' açıklaması---

Bakan Kurum'dan 'sel hasarı' açıklaması

Bakan Kurum'dan 'sel hasarı' açıklaması
26 Ağustos 2020 - 14:14 borsagundem.com

Bakan Kurum, Giresun'da yaşanan sel felaketinde mağdur olan kişilerin borçlarının 6 ay öteleneceğini bildirdi.

Giresun’un Dereli ilçe merkezinde hafta sonu yaşanan şiddetli sağanak sele dönüştü. Bir kentin silüetini değiştiren felakette sekiz kişi hayatını kaybetti. Ev ve iş yerleri çamura gömülürken, temizlik çalışmaları ise devam ediyor.

"Gün içinde temiz su verilecek"

Bölgede incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, içme suyu hattına ilişkin çalışmaların tüm ilçelerde devam ettiğini, bugün akşama kadar ilçelerin tamamına su verileceğini belirterek, "Belediyelerimizin talebi halinde İller Bankamıza olan borçları, ana para sabit kalarak 6 ay ötelenecek" açıklamasında bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)26 Ağustos 2020 18:44

    Allah razı olsun. Elektrık faturası tahsilatınıda ertelemiş. Orada insanlar bu habere çok sevindi. Elektrık faturası ödeyemem , gelip keserler yoksa diye kara kara gara gara düşünüyordu, şimdi ben yapacam diye... Neyse tıldırım gibi geldi. Borçlar faturaları ertelediler. Af etseler olmazı. Mİlletin yetimin hakları üzerind ekalırdı sel felaketine uğrayanların. Millet çalışır öder faturaları. Dükkanını ertesi gün açsın satışa başladın. Sel bitti sular çekildi. Böyle bakanlarda 2 tane daha olsa, memleketin sırtı yere gelmez, ertesi gün ayda üs kurar bu hukumet. 1tanesi olunca yuku ağır kalıyor. AF ÇIKARTIN, PRİMLERİ SGK LARI VB. DEVLET ÖDESİN. BAĞUR VB. KDV+MUHTARA AFFI GELDİN. DEVLET ÖNCE BUNLARI YAPSIN 5 AY MUAF DESİN. saçam sapan işler yahu. millet cna derdinde, ev bark sıfırlanmış, yaa adam gibi yardım çıksa sankı devlet çökecek. batacak. kızılay yardım parasını versen insanların masrafını karşılar öder