E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Bilgin: Çalışanlarımızı enflasyon tahribatından koruyacağız---

Bakan Bilgin: Çalışanlarımızı enflasyon tahribatından koruyacağız

Bakan Bilgin: Çalışanlarımızı enflasyon tahribatından koruyacağız
10 Mayıs 2022 - 12:13 borsagundem.com

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, hükümetin, çalışanları, emeklileri enflasyonun tahribatından koruyacak çalışmalarının olduğunu belirtti.

Milyonlarca çalışan ve emekliyi ilgilendiren düzenlemeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Ayrıntılar ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den geldi.

Haziran ayı enflasyonunun 3 Temmuz'da açıklanmasının ardından durumun gözden geçirileceğini söyleyen Bilgin, şunları kaydetti;

Hükümetimiz, çalışanlarımızı, emeklilerimizi enflasyonun tahribatından koruyacak çalışmalar yürütüyor. Gerçekleştireceğimiz düzenlemelerle dar gelirlilerin alım gücünü iyileştireceğiz. Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte çalışmaya ilişkin nasıl bir yol haritası izleneceğini belirleyeceğiz.

Erdoğan tarih verdi: Maaşlara zam açıklaması

 

Emekli maaşı ve ikramiyeler ne kadar artacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.10 Mayıs 2022 13:56

    ENFLASYON FARKLARINI OCAK AYINDAN İTİBAREN ÖDEMİŞ OLSAYDIN ENFLASYONUN SEBEBİ OLMAYAN ÇALIŞANLARI EMEKLİLERİ KORUMUŞ OLURDUN

  • Mucise Reis ;)10 Mayıs 2022 12:33

    Tamamda nasıl  ? ne yaparak ? çalışan, çalışmayan, iş arayan, öğrenci, çocuk vb. hepsi vatandaş her biri nasıl korunacak bakanım ? ... Ben derim yaa çalışanları enflasyondan korouyacağız... ama sizlerin devletin yetki ve imkanları ile her bir kademeye kaleme nasıl ne imkanlar yaparak bunu başaracaksınız  merak ediyorum. merakımız ne zaman giderilecek? kaç ay sonra :D ..örnek fransada üni öğrencilere belirli mekanlarda ücretsiz yiyecek vb veriliyor haftalık bu tarz model olabilir mi ?.. okullara belediye vb destekle rile beslenme belirli günlerde verilebilir mi? işsiz iş arama masrafı için aylık x ücret alabilir mi ? vb. vb. vb. proje ne bakan efendi =?