E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Ağbal'dan 'yapılandırma' açıklaması---

Bakan Ağbal'dan 'yapılandırma' açıklaması

Bakan Ağbal'dan 'yapılandırma' açıklaması
05 Haziran 2018 - 09:49 borsagundem.com

Maliye Bakanı Naci Ağbal, SGK, vergi, ve trafik cezalarının yapılandırmasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

"Yapılandırma kanunu, devlete borcu olan vatandaşlarımız için kaçırılmaz, tarihi fırsatlar sunuyor" diyen Bakan Ağbal şunları söyledi:

*Tüm vatandaşlarımızı bundan yararlanmaya davet ediyorum.

*MTV ve trafik para cezalarında peşin ödeme seçeneğinde faiz neredeyse sıfıra kadar düşüyor.

*Başvuruların 31 Temmuz 2018 tarihine kadar yapılması gerekiyor. Ödemeler ise SGK'ya ağustos, Maliye'ye Eylül ayında yapılacak.

*Başvuru ve ödemeler vergi dairelerine yapılabileceği gibi internetten de gerçekleştirilebilecek. Ödemeler banka kartı/kredi kartı ile yapılabilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie05 Haziran 2018 12:50

    Davetiye gelmedi bana henüz.

  • kim bunlar05 Haziran 2018 12:42

    Sol zihniyete ve onun yanındakilere oy vermek bu ülkeye en buyük hainliktir ,bu hainlere oy vermek ülkeyi bölmek demektir. PKK 'nın önü acılmak demektir FETO nun önünün acılması demektir. ulan satılan ülke İMF'ye borcu olan ülke olur yatırım yapılmayan ülke olur ülke inşat halinde sizler sarhoş kafa ile bu yatırmları göremezsiniz gece sabaha kadar iç sabah öğlene kadar uyu öğleden sonrada sokaklarda itler nara atın şunu unutmayın sizin özlediğiniz türkiye eskide kaldı 15 Temmuz bu millet sizin genlerinizi bozdu daha kendinize gelemediniz sizler içmeye devam edin

  • vatandaş05 Haziran 2018 13:40

    kim bunlar denen şahsiyet;ülkede senin gibi düşünmeyenlere hain demeye hakkın yok. ülkede holding, banka ve sanayi kuruluşlarına ortak olan yabancıların sayısından haberin var mı? bunlar satılmış olmuyor mu? ülkenin gelişmişliği sadece inşaat ile ölçülmez. bence sen içmeden sarhoş olmuşsun. 15 temmuzdan beri sadece a haber dinliyorsun sanırım

  • tam traji komik05 Haziran 2018 11:48

    '' ŞEKER FABRİKALARI GÖZÜMÜN BEBEĞİ '' '' ŞEKER FABRİKALARINI SATARKEN 40 KERE DÜŞÜNMEK LAZIM '' diyen sonrada acelece hepsini haraç mezat satan bir bakan ,ve bu konu hakkında tek söz söyleyemeyen erdoğan. ARKADAŞLAR DEVLETİN YEDİLER ,BİTİRDİLER ORTADA BOL BORÇLU 16 YILDA 60.000 MALI , MÜLKÜ SATILMIŞ BİR DEVLET VAR VE TULUMBADA SU YOK. 24 HAZİRANDA AKP OY VERMEK ÜLKEYİ BÖLDÜRMEKTİR . akp yi ahmakça savunmayı bırakın iyi araştırın.

  • amanin amanin05 Haziran 2018 11:22

    yok, şimdilik beklicem. biraz daha biriksin iyicene olgunlaşsın cezalar rakamsal olarak, ben 3-5 ay sonraki paketten yararlanıcam

  • vatandaş05 Haziran 2018 10:05

    Sayın bakan; Tüm vergi, ceza vb yükümlülüklerini zamanında, yasalara, yönetmeliklere uygun şekilde yerine getiren vatandaşlar için ödül verdiğiniz paketiniz var mı?

  • ödül mü???05 Haziran 2018 11:26

    aaaa, zamanında yapana ödül olur mu hiç....geç yapan veya hiç yapmayan ödüllendirilir bizde...