E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den Kılıçdaroğlu-İmamoğlu karşılaştırması---

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu-İmamoğlu karşılaştırması

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu-İmamoğlu karşılaştırması
11 Mayıs 2019 - 13:04 borsagundem.com

Bahçeli, "Kılıçdaroğlu Beyle Ekrem İmamoğlu'nu mukayese ettiğiniz vakit, Kılıçdaroğlu'nun heyecanı, tecrübesi, ısrarlı davranışı üste gelir diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı

MHP lideri Devlet Bahçeli gazetecilerle iftar yemeğinde buluştu. Bahçeli, İstanbul seçimleriyle ilgili programını anlattı; gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim tartışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘dokunulmazlık zırhına bürünmemesi gerektiğini’ söyledi. Bahçeli, Saadet Partisi’ni “Necmettin Erbakan’ın kemiklerini sızlatmak”la eleştirirken, “Her şey çok güzel olacak” paylaşımı yapan sanatçı Cem Yılmaz için, “Bundan sonra sevemem” dedi.

Açıklamasında, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nu karşılaştıran bahçeli, "Kemal Kılıçdaroğlu Bey ile Ekrem İmamoğlu'nu mukayese ettiğiniz vakit Kılıçdaroğlu'nun heyecanı, tecrübesi, ısrarlı davranışı üste gelir diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın avukatlarıyla görüşmesine ilişkin ise, "İmralı görüşmesi çözüm sürecini kapsamayan, Öcalan'ın avukatlarının talebine verilen bir yanıttır" dedi.

Kılıçdaroğlu'na tepki

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerini eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir kez daha dokunulmazlık çağrısı yapan MHP lideri Bahçeli ''Bu kadar aşırı, karıştırıcı konuşmayı yapan bir kişi dokunulmazlık zırhına bürünmemelidir. 'Dokunulmazlığın kaldırılmasından yanayım’ şeklinde bir teklif gelirse ilk müspet oyu vereceğimi söyledim. Böyle olmadığı takdirde savcılar soruşturma başlatırsa dokunulmazlığın kaldırılması noktasında bir fezleke talebinde bulunabilirler. O zaman bizim kanaatimizde bir değişiklik olmaz. CHP'nin bazı sözcüleri ‘hodri meydan’ diyor. Neyin hodri meydanını yapacağız? Getireceksen bu dokunulmazlığı sen getirecektin'' dedi.

"Her şey çok güzel olacak' diyen FETÖ'cüler PKK'lılar var"

Bahçeli, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun "Her şey çok güzel olacak" sloganına dikkati çekerek şu ifadeleri kullandı:

''2014-2013 yıllarında Emre Uslu denen bir kişinin sloganı bu. Şimdi bunu herkes kullanıyor. Bir de bütünleşenler var. Kimler var mesela? Güroymak’a giderken orada Norşin olarak isim değişikliğini ifade ederken 'Her şey çok güzel olacak' diyen bir eski cumhurbaşkanı var, FETÖ'cüler, PKK'lılar var. Slogan çok yanlış.''

TÜSİAD'ın ve bazı sanatçıların mesajlarına tepki

Bahçeli'nin hedefinde "Seçim ortamına dönmek kaygı verici" diyen TÜSİAD, İmamoğlu'na destek mesajı veren sanatçılar ve Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak da vardı.

MHP lideri ''Siyasi krizi tahrik edici konuşmayı TÜSİAD alışkanlık haline getirmiştir. Şimdi bir başkan çıkmış bir cümle sarf ediyor. Böyle şey olmaz. Yazık bu memlekete. TÜSİAD'ı halk da kabul etmiyor alternatifleri de doğmuştur. Herkes Cem Yılmaz Bey’i sever ve çok güler ama sana yönelmiş sevgiyi siyaseten istismar edip hepimizin alerjisini toplamaya vesile olma. Galatasaray yönetimi o şahsı aforoz etsin, çok sayıda taraftarı bulunan kulübü bir kişi bu şekilde istismar edemesin'' değerlendirmesinde bulundu.

Kampanya

Bahçeli 23 Haziran'da ''Hemşehri harekatı'' adını verdikleri bir kampanya uygulayacaklarını söyleyerek, ''Hemşehrilik ruhunu harekete geçirerek katkı sağlayacağımızı düşündük, İstanbul'da 250 binden fazla hemşehrisi olan illerin esas alarak çalışmayı başlattık'' diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (28)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Efeler12 Mayıs 2019 17:02

    SEN KENDİNE BAK BAHCELİ KAYBETTİĞİN YERLERE BAK AKP NİN KUYRUGUNA TAKILACAK PARTİMİYDİN BENİ BILE İSYAN ETTİRDİN YAZIKLAR OLSUN

  • ekrem12 Mayıs 2019 00:12

    daha büyük adım atıyormuş ysk nında üstünde. oy hırsızlığının yolsuzluğun daha büyüğüde varmış meğer parmak gövde ayağa profilini özellikle borsa gündem milletin gözüne sokmaya çalışıyor. yolsuzluğa destek parmakla gök yüzünü işaret ederek ysk ya meydan okumakla mı oluyor çok güzel bir poz yıldırım çarpmasın sivrilenlere genelde yıldırım çarparya o parmak yıldırımı çekmesin.. o haberin altına yorum açık olmadığı için burada yazdım.

  • Aziz12 Mayıs 2019 00:01

    Bahçeli Erdoğan’ın partisine de oy kaybettirecek. Ne güzel İmamoğlu tekrar seçilecek. Her şey çok güzel olacak.

  • EFE11 Mayıs 2019 23:16

    İstanbula kamp kuracagına kars ve ığdıra neden kamp kurmadın akp ye takıl bakalım

  • Hayyam11 Mayıs 2019 22:04

    Bahçeli kepenkler iniyor.herkes işini kaybediyor.Babalar çocuklarına harçlık veremiyor.Anneler yemek pişiremiyor.Hergün ülkemiz daha da fakirleşiyor.Asıl beka ekonominin  çöküşüdür.Vatan sevgisi hepinizin üstündedir.Herşeyin üstündedir.

  • arif11 Mayıs 2019 21:52

    Kaile alınacak biri değilsin. Zaten koltuk derdinden memleket insanın derdini unutmuş birisin.

  • PAZARCI11 Mayıs 2019 20:55

    yav he he

  • CUM A11 Mayıs 2019 20:33

    oy oranı yüzde 7 lerde mhp nin ben demiyorum recep diyo

  • Okie Dokie11 Mayıs 2019 17:23

    Üstad Bahçeli 5.20 maliyetli dolarlarımızı ne zaman bozduralım? 7 olunca bozdurmuştunuz bu sefer 8.5 olunca mı bozdursak ne yapsak acaba ?

  • öf bee11 Mayıs 2019 16:44

    ilkokul siyaseti...  Bu ne be =?  ne millete, ne vataa, ne emekliye, ne işçiye, ne öğrenciye, ne çalışana, ne üretene, ne çiftçiye, ne okuyucuya, ne siyasiye... özetle : abuk subuk, garip garip, konuşmalarla yapılan bu işe siyaset mi deniyor ? yaaa bizim derdimiz, iş... ekmek...hukuk... eğitim... siz bunları çözesiniz diye maaş alıyorsunuz, yok bilmeme ne demiş, yok onu üflemişü yok buna yanbakmış.. ya halkdan koptukça kopuyor, uzaklaştıkça uzaklaşıyorsunuz. bizlere birlik beraberlik kardeşil, üretim , emekomi, ucuz hayat suancak icraatlar üretecek adamlar lazım. kazamız dolu olsa izleyek sizleri, konuşun sabahlara kadar, ama durum vahim... ekonomi beklemez... işsizlik beklemez.. kendine gel reisss ne bu hal haval ?

  • Nihat11 Mayıs 2019 16:12

    Sayın Bahçeli değeri anlaşılamayan gerçek bir devlet adamıdır!  İnşaAllah kendisini Başkan olarak ta göreceğiz!  Pkk lılarla cilveleşen soysuzlarla bu milletin işi olmaz!  Şaklabanlık yaparak milyonlar kazanan tipler bu milletin çok  uzağındadır!  Her yaptığı cinsliğe gülmek te bu hayran tiplerin zeka seviyesini gösterir.

  • yazik11 Mayıs 2019 16:27

    Evet ya iktidar partisinin adina söylediği sözler youtube durmaktadır.izleyin.

  • Fadil11 Mayıs 2019 16:04

    Tüsiad için soylediklesöyledikleriyle kendisini tanımlıyor sanki!

  • Huseyin TS11 Mayıs 2019 15:23

    Hersey Güzel olacak

  • Konya dan 11 Mayıs 2019 15:19

    Senin yaptığın siyaset batsın bahçeli, yediniz memleketi

  • ekrem11 Mayıs 2019 15:06

    öldürülmekten korkmuyormusunuz sorusuna nasıl cevap verilmesi gerektiğini bilemeyen insandan bence hiç bir şey olmaz. ortada bir tehdit yok ve biri size bu soruyu sorabiliyorsa sizde maksadı anlayacak kadar basiretsizseniz sizi ahmak yerine koymuştur bence. bu soruyu kabullenip cevaplayandan da bence vatanına düşman bir kişilik çıkar.

  • nedim11 Mayıs 2019 16:46

    Sayın bahçeli ite köpeğe pabuç bırakmaz!  Sen ve yalancı abinle yolda yürümeyi öğren önce!

  • Allah bildiği gibi yapsin....11 Mayıs 2019 14:41

    Yaa sen muhalefetsin ve oyun belli iktidar partisi yetine kendini koyma,git 23 Nisanda o koltuğa otur.Mevcut koltuğunda bile kurultay yapmadigin icin mahkeme kararı ile oturuyorsun....Oyun bile barajjjjjj altiiiii

  • Bahçeli11 Mayıs 2019 14:27

    Bahçeli siyasetten yok olursan her şey çok güzel olacak.... İki parti den başka herkes adaletsizlik yapıldığını görüyor bir tek bunlar görmüyor... HERŞEYÇOKGÜZELOLACAK...

  • AHMET ÖZBİR11 Mayıs 2019 14:16

    "YILDIRIM'LAR ÇAKSIN, İSTANBUL ŞAHLANSIN!" Sloganımız bu olsun, vatana yamuk yapanlar ağlasın!

  • Türkoğlutürküm ermeni rum gürcü dönmesi değilim11 Mayıs 2019 22:48

    Anırırsın bak taksimde

  • Seyfettin11 Mayıs 2019 14:11

    Her şey güzel olacak

  • Cego11 Mayıs 2019 14:06

    Siz yandaş topçuları yandaş sanatçıları(sanatçı olduğu şüpheli) toplayıp medyada reklam yaptırırken doğruda. Şimdi konuşan sanatçılar tukaka vay işe bak çok iyi be

  • Aa11 Mayıs 2019 14:01

    Sen nasıl bi insansın be yıllarca sana boşuna oy vermişim sayende MHP nin yanından geçmeyiz

  • reizzz11 Mayıs 2019 13:54

    millet işsiz ,çalışanda asgari ücrete mhkum edildi.... memleket millet bu halde iken, istanbul seçimlerime gösterdiğiniz ilgi alakayı kankanızda görüşüp, devletin ve milletin sorunlarını ne zaman çözeceksiniz? 

  • eyup11 Mayıs 2019 13:51

    yegane paygamber evladı kendileri diğer herkes terörist ne dünya be kardeşim

  • istanbullu11 Mayıs 2019 13:35

    Her şey çok güzel olacak.

  • Rizeli11 Mayıs 2019 13:27

    HerŞeyÇokGüzelOlacak