E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'dan rüya proje!---

Aziz Yıldırım'dan rüya proje!

Aziz Yıldırım'dan rüya proje!
01 Kasım 2013 - 15:59 borsagundem.com

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bir dönem daha başkan seçilmesi halinde startını vereceği bir projeyi daha açıkladı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, seçim dönemi öncesi bir projenin müjdesini verdi.

Fenerbahçe'nin merhum başkanı Hasan Özaydın döneminde projesi geliştirilen ancak yapılamayan "Fenerland"ın gerçekleştirileceğini duyurdu. İstinye Park'a benzeyen bir tesis. Bu proje kapsamında iki katlı, restaurantların ve çeşitli yaşam merkezlerinin bulunduğu, deniz tarafında sosyal aktivite alanlarının olduğu bir projeyi anlattı.

Bu proje için Ferit Şahenk, Ali Koç gibi Fenerbahçeliler ile konuştuğunu ve bu projenin müteahhitliğini bu isimlerden birisinin veya aralarında kuracakları bir konsorsiyumun almasını istediğini açıkladı.

Bu proje için Ali Koç ve Ferit Şahenk ile konuştuğunu belirten Aziz Yıldırım, "Burası tam bir kompleks olacak ve F.Bahçe'ye gelir getirecek." diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muslera01 Kasım 2013 16:30

    salon, topuk yaylası vb. gibi arsalar bedavaya verildi bu arsa da verilir verdiğimiz vergiler şike yapmış kulübe gidiyor (ben demiyorum mahkeme diyor)