E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAzerbaycan mafyasının intikam zinciri! İnfazın şifresi: Ağustos---

Azerbaycan mafyasının intikam zinciri! İnfazın şifresi: Ağustos

Azerbaycan mafyasının intikam zinciri! İnfazın şifresi: Ağustos
21 Ağustos 2020 - 11:40 borsagundem.com

Azerbaycanlı ‘Lotu Guli' lakaplı suç örgütü elebaşı Nadir Salifov, önceki akşam Antalya'da bir otelde yemek yerken yakın koruması Khayn Zeyralov tarafından başından tek kurşunla vurularak öldürüldü. Kaçan Zeyralov ile Amır Hamidli yakalandı.

Cinayetin ardında 2013’ten bu yana süren Azerbaycanlı mafya liderlerinin intikam zinciri çıktı. Ali Gamidov, 17 Ağustos 2013’te Bahçeşehir’deki bir sitenin havuzunda öldürüldü. Akşam'dan Devrim Tosunoğlu haberine göre, saldırının sorumlusu Azerbaycanlı Rus mafya babası Rovshan Caniyev de 3 yıl sonra yine 17 Ağustos 2016’da Beşiktaş’ta lüks bir otel çıkışında çapraz ateşe tutuldu. Hayalet’ lakaplı Caniyev, 19 Ağustos’ta yaşamını yitirdi.

SINIRDAN KAÇAK GEÇMİŞ

Salifov’un da intikam için Caniyev’in adamları tarafından öldürüldüğü, özellikle 19 Ağustos tarihinin seçildiği öne sürüldü. Azerbaycan’da hapis yattıktan sonra Türkiye’ye gelen Nadir Salifov, 2018’de yakalanıp sınırdışı edilmişti. Ancak Salifov’un, yasadışı yollardan tekrar Türkiye’ye geldiği tahmin ediliyor.  

CİNAYETTEN ÖNCE SON PAYLAŞIM

Katil zanlısı Zeyralov’un cinayetten kısa süre önce sosyal medya hesabındanpaylaştığı videoda Salifov’un hemen arkasından yürüdüğü görüldü. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)