E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAxel, Doğan'dan çıkıyor---

Axel, Doğan'dan çıkıyor

Axel, Doğan'dan çıkıyor
03 Kasım 2016 - 14:28 borsagundem.com

Axel Springer CEO'su Mathias Doepfner, Türkiye'ye yeni yatırım yapmayacaklarını ve Doğan Yayın Holding'de kalan paylarını 2022'ye kadar kademeli olarak satacaklarını belirtti

Axel Springer CEO'su Mathias Doepfner, Türkiye'deki gelişmelerin "oldukça endişe verici" olduğunu ve basın özgürlüğünün "çiğnendiğini" söyledi.

Doepfner, Türkiye'ye yeni yatırım yapmayacaklarını ve Doğan Yayın Holding'de kalan paylarını 2022'ye kadar kademeli olarak satacaklarını belirtti.

Doepfner, ABD Başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın seçilmesinin güvensizlik yaratacağını ve ABD seçimlerinden "istikrar" çıkmasını umduğunu kaydetti.

Axel Springer CFO'su Julian Deutz, İngiltere ekonomisinin Brexit'in ardından "şaşırtıcı biçimde sağlam" kaldığını ifade etti. Deutz, İngiltere'deki işlerinin finansal sonuçlarının sterlindeki zayıflamadan etkilendiğini sözlerine ekledi.

Axel Springer satışlarının yüzde 15'ine yakınını İngilizce konuşulan ülkelerden, bu satışların büyük kısmınıysa İngiltere'den elde ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ethem Arslan03 Kasım 2016 16:23

    Özgürlüğün tadını bilmeyen,ne anlar özğürlükten?

  • aydın03 Kasım 2016 15:21

    Basın özgürlüğü çiğneniyormuş.Kriptoları temizliyoruz.İçimizdeki basın görünümlü kriptolar temizlenecek.Ne işiniz var medya sektöründe sizin?Bir Türk işadamının Almanya'da medya sektörüne yatırım yapmasına izin veriliyormu?Yatırım yapacaksanız sanayii sektörüne yatırım yapın.Bu ülkeye belki bir faydanız olur.