E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAtatürk Havalimanı'nda uçak pistten çıktı---

Atatürk Havalimanı'nda uçak pistten çıktı

Atatürk Havalimanı'nda uçak pistten çıktı
18 Ocak 2016 - 14:06 borsagundem.com

Bodrum'dan İstanbul'a gelen ve işadamı Adnan Polat'ın da bulunduğu özel uçak, Atatürk Havalimanı'nda pistten çıktı.

Atatürk Havalimanı'nda kar yağışı devam ederken Pan Havacılık'a ait bir uçak pistten çıktı. Bodrum'dan İstanbul'a gelen Cessna 550 tipi TC-AHE kuyruk tescilli uçak 35L pistine inişten sonra pistten çıktı. DHMİ itfaiye ekipleri olay yerine ulaştı.

ADNAN POLAT DA İÇİNDEYDİ

Airporthaber'in edindiği bilgiye göre, Bodrum'dan geldikten sonra piste başarılı şekilde inen uçak park pozisyonuna doğru ilerlemeye başladı. Bu sırada kulenin iniş trafiği olduğu ve hızlı olması gerektiği şeklinde uyarı alan pilot, gaz açtı. Hızlanan uçak manevra sırasında frenleme değerleri de yetersiz olunca pist dışına kaydı. Toprak zemine çıkan uçağın çıkarılması için halen çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

ADNAN POLAT: SAĞLIK PROBLEMİ YOK

Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat'ın da içinde bulunduğu Cessna 550 tipi uçak, Atatürk Havalimanı'na inişinin ardından pistten çıktı. 

Herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığı kazayı anlatan Adnan Polat, "Önemli bir durum yok. Kimsede sağlık problemi yok. Uçakta 5 kişiydik." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)