E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAtaç'tan hisse satış anlaşması---

Ataç'tan hisse satış anlaşması

Ataç'tan hisse satış anlaşması
05 Şubat 2014 - 09:18 borsagundem.com

Ataç İnşaat hissedarları, TELOS Investments ile hisse alım satım anlaşması imzaladı

Ataç İnşaat ve Sanayi hissedarlarından Halil Ataman, Hüseyin Çalık, Leyla Ataman, Fatma Kızılırmak ve İnci Ataman Figanmeşe ile Lüksemburg kanunlarına göre kurulmuş bir şirket olan "TELOS Investments S.A." arasında 4 Şubat 2014 tarihinde Hisse Alım Satım Anlaşması imzalandı. 
Ataç İnşaat'tan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"İş bu Anlaşma, uyarınca Satıcılar imza tarihinden itibaren 15 iş günü içerisinde sahip oldukları (C) grubu hisseleri Alıcı'ya devredeceklerdir. Rekabet Kurumu'ndan ilgili hisse devri için ve SPK'dan Alıcı'nın "pay alım teklifi zorunluluğu"ndan muaf olduğuna dair izin alınması ile Taraflarca mutabık kalınan başkaca koşullar, Satıcılar'ın (A) ve (B) grubu hisselerin devri amacıyla Kapanış yapılması için ön şart olarak belirlenmiştir. Taraflar Kapanış tarihinin  ön şartların tamamlanmış olması kaydıyla, Sözleşme'nin imzasından itibaren en geç 3 ay içinde gerçekleşeceği, ancak herhangi bir şartın Taraflara atfedilemeyecek bir nedenle iş bu 3 aylık sürede yerine getirilememesi halinde, 3 aylık ek bir süre öngörüleceği konusunda mutabıktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Devriş tuluk30 Mayıs 2020 01:15

    Artık bırakın şu oyunuda yapılması gerekeni yapın s...n d.......u . insanlar madur arkadaş.