E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAsya Bank'ın sırası geçici olarak durduruldu---

Asya Bank'ın sırası geçici olarak durduruldu

Asya Bank'ın sırası geçici olarak durduruldu
15 Temmuz 2016 - 09:13 borsagundem.com

Borsa İstanbul Asya Bank ihalesi sonuçlanıncaya kadar hissenin işlem sırasını geçici olarak durdurdu

Borsa İstanbul tarafından KAP'a yapılan açıklamada, Asya Bank (ASYAB) işlem sırasının 15/07/2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan söz konusu ihale sonuçlanıncaya kadar geçici olarak işleme kapatıldığı bildirildi.

Borsa İstanbul'dan yapılan açıklama şöyle;

Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin (ASYAB.E) Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen bir kısım paylarının TMSF tarafından 15/07/2016 tarihinde ihale yolu ile satışının yapılacağı 23/06/2016 tarihinde KAP'ta duyurulmuştu.

ASYAB.E işlem sırası 15/07/2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan söz konusu ihale sonuçlanıncaya kadar "Pay Piyasası İşleyişine İlişkin Uygulama Usulü ve Esasları"nın "4.3.2 Bir Sermaye Piyasası Aracına İlişkin Seansın Geçici Olarak Durdurulması" başlığı altında yer alan " Bir sermaye piyasası aracına veya ihraççısına ilişkin olarak bir belirsizlik hâlinin veya yatırımcıların kararlarını etkileyecek önemde bilgiler olduğunun öğrenilmesi ve Genel Müdürün bu belirsizlik hâlinden veya önemli bilgilerden yatırımcıların haberdar edilmesini gerekli görmesi" hükmü uyarınca bugün (15/07/2016) seans öncesi geçici olarak işleme kapatılmıştır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)