E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiAsya Bank gayrimenkul satacak---

Asya Bank gayrimenkul satacak

Asya Bank gayrimenkul satacak
17 Eylül 2013 - 09:47 borsagundem.com

Asya Bank portföyünde bulunan gayrimenkulün satılması konusunda Yıldız Holding ile sözleşme imzaladı

Asya Bank'tan yapılan açıklamada 'Banka tarafından 25.09.2012 tarihinde devralınan ve Bankanın aktiflerinde elden çıkarılacak değer olarak izlenen, Adapazarı Şeker Fabrikası A.Ş.'de (Şirket) sahibi olunan % 98,8'lik hisse payı ve fabrikaya ait taşınmazların Yıldız Holding A.Ş. ve/veya iştiraklerine satılmasına ilişkin sözleşme imzalandığı' duyuruldu. Bu kapsamda, hisse devri için ilgili mercilere izin başvuruları yapıldığı bildirildi. Asya Bank satış bedelinin ise, izin sonrası devir tarihi itibariyle Şirketin mali tabloları esas alınarak bulunacak alacak ve borçlarına ilişkin düzeltme değeri mahsup edilmek şartıyla 182.000.000 TL olarak belirlendiğini açıkladı.
Asya Bank hisseleri güne yüzde 3,68 primle 1,97 TL'den güne başladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Borsacı18 Eylül 2013 19:13

    Babacan bugün konferansta, Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat'in katılım bankası kuracağını açıkladı, bence bugün o yüzden düştü. Her biri en az 700 şubeli bu bankalar mevcut şubelerini muhabir olarak kullanacaktır.

  • Borsacı 17 Eylül 2013 19:46

    Koca fabrika 182 milyona gitmiş. Sanırım özelleşecek şeker fabrikaları için fiyatı düşük göstermeye çalışıyorlar.