E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAşı olmayan işçiye PCR şartı---

Aşı olmayan işçiye PCR şartı

Aşı olmayan işçiye PCR şartı
03 Eylül 2021 - 15:57 borsagundem.com

KOVID-19 aşısı olmayan işçilerden 6 Eylül itibarıyla zorunlu olarak haftada bir kez PCR testi yaptırmaları işyeri/işveren tarafından istenebilecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, işverenlerin işçilerinden isteyeceği PCR testi ve işçilerini Kovid-19 riskleri ve tedbirleri konusunda bilgilendirmesini içeren yazıyı 81 il valiliğine gönderdi.

Yazıda işverenlerin KOVID-19 aşısı tamamlanmamış işçilerini yazılı olarak ayrıca bilgilendirmesi istendi.

Trenlerde aşı kartı ve PCR testi zorunluluğu 6 Eylül'de başlıyor

 

THY, iç hat yolcularından PCR testi ya da aşı kartı isteyecek

 

PCR testleri korona virüsle mücadeleye olumlu yansıyacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ziyag04 Eylül 2021 12:20

    ne oldu da pcr zorunlu oldu, pandemi boyunca belirti göstermeyen kişilere pcr yapılmıyordu. Birileri yalan söylüyor BAKAN(trene bakan değil) KOCA iki sene sonra yargılanacaksın biliyorsun değil mi 

  • tv03 Eylül 2021 18:36

    kararverdim hiçkimseye  oyyyyyyyyyy yooooooooook

  • Ruhsatsız aşılarınızın sonucu yıllar sonra yakarsa03 Eylül 2021 18:20

    Böyle zorladıkça daha beter olmayacam aşı. Ne la bu evcil hayvan ettiniz iyice

  • Mucize Reis : )03 Eylül 2021 17:44

    Haydi sıraya geçin tek tek aşıya : )) sürü bağışıklığı lazım... Sürü bğaışık olacakki, sorun ortadan kalkacak. Kaval çalacak halimiz yok. Reisin talimatı ile haydi bakalım tek tek aşıya gelin koşa koşa aşıya, me me

  • Emre03 Eylül 2021 17:30

    Önce covit öcüsü oluşturuldu, sonra ilaç bombardımanı ile ölümlere neden oldular, sonra öcüyü büyüttükçe büyüttüker. Aşılarda cripto paralar gibi bir oyunudur. Biri sanal finans oyunu aracı diğeri sosyal psikolojik oyunu. Bu covşd o kadar büyük öcü değil. Öcüleştirildi. Ölüm oranı ve hala sayısı önceki yıllar da diğer viral yollarda olan diğer hastalıkları etkileme veya direk ölüme neden olma kadar! Ülkeler önceki yıllar ülkede hastalıklardan ölüm sayısını 2020 ve 2021 ike karşılaştırmalı rakamlarını versinler hersey daha bet görükecekti.

  • Zafer03 Eylül 2021 17:25

    Çok büyük çoğunluk insan hiss etneden virüsü atkatırken herkesi aşıya mahkum edecek düzenler rezalet. Dozlar artıkça daha dazla ciddi yan etkiler gmrülecektir. Bu yasakarı düzenlemeleti yapanlar ciddi kronik duruma gelebilecek yan etkilerin sorumluluğunu alıp gerektiğine cezasını da ödemeli. Biz sorumluluğu almıyoruz ana herkes aşı olacak denek te ne denek oluyor?

  • Gercekler 03 Eylül 2021 17:22

    Dünyada insanların %60 insanda her türlü korona virüsüne her doğal bağışıklık var zaten. Bağışıklığı oluşmamışları da önemli kusmı hissetmeden geciriyor ve bağışıklık geliştiriyor. Onun için her ülkede pozitiflerin %90 hissetmeden virüsü atlatıyor. %10 belirti gösteren ceya hastaların büyük kosmı da hafif gecirerek bağışıklığı atlatıyor. Yani bu %90 hiç belirti göstermeden virüsü by pass edeblere aşıyı dikte etmek te demek oluyor? Şu ana kadar az oranda olsada tespit edilmiş Aşının ciddi yan etkileri bu insanlar için daha büyük tehdit.

  • emmi03 Eylül 2021 17:21

    memlekete komünizm gelmişte haberimiz yok

  • Drk03 Eylül 2021 17:16

    Dünyadakibazı en saygın ünivesrsitelerin raporlarına bakmalı önce; “Aşı olan veya olmayanın bulaştırılıcığı arasında fark yok, önemli olan sürü bağışıklığı veya aşı ike bağışıklığın gelişmiş olmasıdır” Aşı olayını gerkese empoze etnemwk için her cambazlık yapılıyor.

  • Nobut 03 Eylül 2021 16:50

    Zulüm zulüm zulüm!!!!!