E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemASELSAN'ın geliştirdiği Silah Tespit Radarı envantere girdi---

ASELSAN'ın geliştirdiği Silah Tespit Radarı envantere girdi

ASELSAN'ın geliştirdiği Silah Tespit Radarı envantere girdi
10 Aralık 2021 - 21:22 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), muayene ve kabul işlemleri tamamlanan Silah Tespit Radarı'nın Kara Kuvvetleri Komutanlığının envanterine girdiğini duyurdu

ASELSAN tarafından milli imkanlarla geliştirilen Silah Tespit Radarlarının ilk teslimatının muayene ve kabul işlemleri tamamlandı.

Silah Tespit Radarları, özgün tasarım, elektronik taramalı anten, sayısal hüzme oluşturma, hızlı ve kolay kurulum, aynı anda birden çok mühimmatın tespit ve takibi, gelişmiş sistem ve veri işleme algoritmaları özelliklerini taşıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 62,20
En Yüksek: 63,20
En Düşük: 61,50
Değişim 0,16 %
FK: 19,45
PD / DD: 1,62
İşlem Hacmi 2.914.191.217
Toplam Adet: 46.743.807
Ağırlıklı Ort.: 62,40
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)10 Aralık 2021 21:41

    Allahdan Aselsanı satmadılar, kapatmadılar. Yoksa vay halimize.... Aselsan yerli ve milli kalsın atamalar, adam sokmalar, lav etmeler buralara bulaştırılmasın. oluruna bırakın, daha nicelerini vatan evlatları üretecektir. Hİssedarlarda zaten gonullu hisse alıp tutmaya yeterkı halkbank gibi katakullilere sokmayın şirketi. Bırakın kendi haline... ama Beklentim şu aslında, ABD x silahı üretiliyor bir icat, sonrasında onlarda icat oluşuyor ve sivil kullanımda kullanılıyor. örnek: kızıl ötesi ileşitim, radyo dalgaları ile bazı sistemler, yer tesbit konum adres bulma sihazları, haberleşme sistemleri. Biz icat yapıyor, yan sanayi üremıyor ? neden ? biz montajmıyız hala bu işlerde ? Neden yan sanayiye kayan sivil kullanıma sunulan dunyaya satılacak icatlar çıkmıyor? Bir sorun var sankı.

  • Bir yorum11 Aralık 2021 08:49

    Satış söylentisini çıkaran senin gibi anguslardır!  Aslında her zaman olduğu gibi temennilerini dile getirmekteler!   Çatacak çamur atacak pislik yapacak alan ve uyduracak yalan kalmayınca  senin gibi cahil anguslara  diline pelesenk olsun diye bir taraflarından uydurmuşlar. Silah sanayine bir zarar gelse (ki öyle olmasını temenni  ederler.)  Bunların sevinçten kıçı tavana vurur. Kafan iyi galiba  savunma icatlarını sivil kullanıma sokulacakmış ta  sorun varmış ta;  tam kırık bu anladığınız üzere!