E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAselsan'da yeni GMY ataması ve organizasyon değişikliği---

Aselsan'da yeni GMY ataması ve organizasyon değişikliği

Aselsan'da yeni GMY ataması ve organizasyon değişikliği
31 Ocak 2019 - 19:53 borsagundem.com

Aselsan üst yönetiminde GMY düzeyinde yeni bir atama yapıldı. Ayrıca, şirket organizasyonel yapısında da değişikliğe gidildi

Aselsan (ASELS), şirket üst yönetiminde yeni atama ve organizasyonel değişikliğe ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bir açıklama gönderdi. KAP'a gönderilen açıklamada, Aselsan Yönetim Kurulu'nun şirkette Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri (HBT) Sektör Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı Yavuz Bayız'ın emekliliği nedeniyle, Yönetim Kurulu üyesi Bayram Gençcan'ın, Yönetim Kurulu Üyeliği görevinin yanı sıra 5 Şubat 2012 tarihinden itibaren HBT Sektör Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildiği duyuruldu.

Açıklamada ayrıca, şirketin organik büyüme potansiyelinin en önemli parçalarından biri olan "ihracata dayalı büyüme" stratejisini desteklemek ve küresel oyuncularla daha etkin rekabet edebilmek üzere organizasyon şemasında direktörlük olarak yer alan İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörlüğü'nün Genel Müdür Yardımcılığı olacak şekilde yapılandırılmasına ve İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Osman Devrim Fidancı'nın, 01 Şubat 2019 tarihinden itibaren Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildiği kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 62,05
En Yüksek: 62,35
En Düşük: 60,90
Değişim 2,14 %
FK: 19,41
PD / DD: 1,62
İşlem Hacmi 3.145.732.612
Toplam Adet: 50.931.292
Ağırlıklı Ort.: 61,74
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Poyraz 03 Şubat 2019 00:31

    İyi akşamlar son bir kaç gündür satışlar hızlı idi bunların başlıca sebeblerinden biri hala küçük yatırımcıyı bezdiremediler ikicisi yoğun altın talebi oldugundan çıkan bir çok büyük yatırımcı altına koşuyor takipte olduğum Citi ve douce bank ellerindeki hisse biraz azalttı bence biraz daha verecekler bunu kötü algılamamak gerek küçük yatırımcı İçin iyi bir fırsat olarak görüyorum kademeli giriş yaparak maliyeti aşagı çekme fırsatı olacaktır yine diyorum sabırlı ve sakin kalan kazançlı çıkacak iyi hafta sonları

  • Sait01 Şubat 2019 00:53

    Aselsan satilik degildir

  • Okie Dokie31 Ocak 2019 22:46

    Aselsan'da sular durulmuyor. Yarın açığa satış yapmak lazım. Sert sert.