E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinArda ve Sinem aşkı tamamen bitti---

Arda ve Sinem aşkı tamamen bitti

Arda ve Sinem aşkı tamamen bitti
14 Ocak 2014 - 07:22 borsagundem.com

Sinem Kobal, cuma akşamı W Lounge'da buluştuğu arkadaşlarına son sözünü söyledi: Arda ile ilişkim bitti. Artık ondan soğudum

Efsane aşkın akıbeti yavaş yavaş belli oluyor! Geçen hafta medyaya, arkadaşları vasıtasıyla Arda Turan ile ilişkisindeki sorunları aktaran Sinem Kobal, ipleri tamamen kopardı. Ünlü oyuncu, cuma akşamı arkadaşlarıyla W Lounge isimli mekanda buluştu. Gecenin ilerleyen saatlerinde Sinem, arkadaşlarına dert yandı.

ÇOK SABRETTİM AMA...

Kobal, ilişkilerinde bir gelecek görmediğini ve yaşananlardan sonra geriye bir dönüş olamayacağını açıkladı. Kobal, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: "Çok sabrettim ama Arda istediğim gibi biri olamadı. Benim için bu iş bitti. Artık ondan soğudum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğru söyle14 Ocak 2014 07:48

    Sınıfına göre muamele acun yaparsa birliktelik sıradan köylü vatantaş yaparsa zina şerefsizlik.Hele birde kadın proğramlarında dek getirirlerse garibanı kadın hakları bile girer devreye artık adamı mahvederler. Ama acun arda gibiler yalparsa gıkları çıkmaz

  • hasan kasan14 Ocak 2014 07:35

    borsaya nasıl yansır.keşke daha evvel söyleselerdi yatırım yapmazdık.spk uyuma...