E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriArçelik, Beko markasını öne çıkaracak---

Arçelik, Beko markasını öne çıkaracak

Arçelik, Beko markasını öne çıkaracak
04 Nisan 2024 - 10:34 borsagundem.com

Arçelik, globalleşme stratejisi kapsamında, tüm dünyadaki operasyonlarını ve çalışanlarını Beko markası altında birleştiriyor. Türkiye'deki faaliyetler ise yerel markalarla devam edecek.

BORSAGUNDEM.COM

Arçelik (#ARCLK), globalleşme stratejisine uygun bir adım atarak, tüm coğrafyalarda kullanılan kurumsal markasını "Beko" olarak güncelliyor. Bu değişiklikle, şirket dünya genelindeki çalışanlarını ve operasyonlarını tek bir marka çatısı altında toplamayı hedefliyor. Yurtdışı bağlı ortaklıkların kurumsal unvanları da Beko markasını yansıtacak şekilde değiştirilecek.

Arçelik, Türkiye'deki faaliyetlerini ise Arçelik Pazarlama üzerinden yürütecek ve Arçelik, Beko, Grundig, Altus, Leisure gibi yerel değer yaratan markalarını koruyacak.
Beko markası, 57 ülkedeki iştirakleri aracılığıyla 55.000 çalışanı ve 13 ülkede yer alan 45 üretim tesisiyle önemli bir küresel varlık oluşturuyor. Türkiye, İngiltere, İtalya, Romanya ve daha birçok ülkede faaliyet gösteriyor.

Bu stratejik adım, Arçelik'in küresel pazardaki konumunu güçlendirme ve farklı coğrafyalardaki operasyonlarını ve marka kimliğini tek bir çatı altında toplamayı amaçlıyor. Beko markasının güçlendirilmesiyle, şirketin uluslararası pazarlarda daha etkin ve tanınan bir oyuncu olması hedefleniyor.

Arçelik'ten temettü hamlesi

 

Arçelik-Whirlpool ortaklığı için yeşil ışık

 

Ostim ve Arçelik sorusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)