E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıArap ülkeleri tarihi borçlanmaya hazırlanıyor---

Arap ülkeleri tarihi borçlanmaya hazırlanıyor

Arap ülkeleri tarihi borçlanmaya hazırlanıyor
21 Temmuz 2020 - 15:19 borsagundem.com

Arap ülkeleri şimdi borçlanacak dolar arayışında! Düşük petrol fiyatlarından dolayı büyük bütçe açıkları veren Arap ülkeleri tarihin en büyük borçlanma hamlelerinden birini yapmaya hazırlanıyor.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika21 Temmuz 2020 21:46

    Faiz haramsa faiz vermeden borçlanmalı.

  • Ateş21 Temmuz 2020 19:52

    Petrol bitince bunların çocukları buralarda dilenci olcak Onun için bizimle iyi geçinin

  • Nokta21 Temmuz 2020 18:09

    Ne acı değil mi islamiyetin doğduğu topraklardakilere kızıp beddua etmek,aradan geçen bunca zamandır birleşmek yerine hepsi çekişmiş ve zarar vermiş hem kendisine hem diğer müslüman ülkelere,bugün yaşadıklarımız gerçek bir fitnedir bana göre Peygamberimizden S.A.V den sonra çıkmış en büyük bölünme ve ayrışma fitnesini yaşıyoruz,şüphe yok ki hepimizi izleyen yüce Allah var,ve adaleti mutlaka tecelli edecektir nice helak olmuş kavimler gibi bu azgınlığımızın da bir sonu olacaktır,kibirden geçilmiyor lüksden geçilmiyor ortalık kimse kusura bakmasın tam bir israfın ve fitnenin içinde yaşıyoruz.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU21 Temmuz 2020 15:31

    Daha beter olsunlar.hepsinin başında bir kafir yönetici var.islam dünyasını bölüp parçaladılar.ne vizyonları ne projeleri var.hepside kukla.halkı ise kan ağlamaktadır.sefillik içinde yaşamaktadırlar.