E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaArap borsaları yerle bir!---

Arap borsaları yerle bir!

Arap borsaları yerle bir!
16 Aralık 2014 - 19:00 borsagundem.com

Petrol fiyatlarındaki düşüş Arap borsasını vurdu. Körfez'de bir günlük kayıplar 50 milyar dolara ulaştı

Brent ham petrol fiyatı 2009 yılından bu yana ilk kez 60 doların altına inerken, Körfez Arap ekonomilerinde yaşanan panik satış dalgası borsalarını vurdu. Bölge borsaları toplam 50 milyar dolar değer kaybederken, en çok kan kayıplarından birisi de arzın daraltılmasına karşı çıkan Suudi Arabistan borsasında görülüyor. 

1.5 aylık kayıp 200 milyar dolar
Borsada kayıplar Ekim ayı sonundan bu yana ise 200 milyar dolara ulaştı. Çılgın satışların çoğu ise perakende sektörü yatırımcılarından geldi.
Abu Dabi merkezli The National Investor şirketinden Sebastien Henin "Piyasalarda şu anda panik modu hakim ve yatırımcılar rasyonel düşünemiyor" dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • x16 Aralık 2014 22:06

    borsadan para kazanılacak günler...iniş-çıkış,dalga kazandırır

  • gözdağı16 Aralık 2014 21:27

    bu düşüler çıkışlar çakılmalar hepsi rusyaya verilen gözdağı rusyanın enerjilerine kaynaklarına güvenmesinin ne kadar doğru oldugunu göstermeye çalıştı bazı güçler bnu gösterirken ceplerinde doldurdular bizde burada onu bunu şunu konusuyoruz olacak buydu ve oldu ytd

  • kaptan16 Aralık 2014 20:16

    bunlar daha iyi günler.