E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAramızda yanlış yapanlar olursa hesabını soruyoruz---

Aramızda yanlış yapanlar olursa hesabını soruyoruz

Aramızda yanlış yapanlar olursa hesabını soruyoruz
01 Şubat 2014 - 17:08 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Mudanya'da gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Biz millete hizmetkarlığı seçmiş bir siyasi partiyiz. Biz tepeden bakmıyoruz, aramızda yanlış yapanlar olursa bunun da hesabını soruyoruz" dedi.
Arınç, Mudanya ilçesinde bir otelde, bazı AK Parti Bursa milletvekilleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, partilileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kanaat önderlerinin katılımıyla düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana milletten büyük bir destek aldığını, her seçim sınavını başarıyla kazandığını söyledi.
 
AK Parti'nin, 80, 60, 30, 40 yıllık bir siyasi oluşum olmadığını hatırlatan Arınç, şöyle devam etti:
 
"Ağustos 2001'de kurulduk, 14 ay sonra da genel seçimlere katıldık. Yani 3 Kasım 2002 ve tek başımıza iktidara geldik. Türk siyasetinde de Avrupa'da da örnekleri var mıdır bilmiyorum ama bir parti kurulduktan 14 ay sonra tek başına iktidara geliyorsa buna herkesin şapka çıkarması, takdir etmesi gerekir. Seçime gittik, önümüze çok engeller konuldu ama milletimiz bu engelleri aştı ve bize öylesine destek verdi ki o güne kadar parlamentoda bulunan partilerin tamamı tasfiye edildi ve AK Parti tek başına iktidara geldi. Bu milletimizin kararıdır. Buna hepimiz saygı duyuyoruz, herkesin de saygı duyması gerekir."

Arınç, 2002'den itibaren AK Parti'nin bütün yerel ve genel seçimlerde oylarını sürekli artırdığına dikkati çekerek, bu başarının, referandumlarda da tekrarlandığını anlattı.
  

- "Beylerden daha önce hanımefendilere sorması lazım"


Partisinin Mudanya Belediye Başkan adayı Arif Bayrak'a özellikle kadınlardan destek isteyen Arınç, şunları kaydetti:

"Genç bir arkadaşımız. Sizin güveninizi mutlaka sağlayacak, sizlerle el ele seçime katılacak, kazanacak, 5 yıl boyunca Mudanyamızı inşallah birlikte yöneteceksiniz. Kapıları her zaman açık olacak. Size her zaman danışacak, 'ihtiyaç nedir, ne yapılması gerekir, önceliklerimiz nelerdir', hanımefendilere öncelikle soracak. Bence beylerden daha önce hanımefendilere sorması lazım. Hayatı bizzat yaşayanlar onlar, çileyi çeken onlar. Estetik, zarafet ve güzellik de bizden çok onlara yakışıyor. Dolayısıyla hanımefendilerin desteğini alacak, öyle umuyorum."

Bayrak'a, başta kendisi olmak üzere Altepe'nin de her türlü siyasi desteği vereceğini dile getiren Arınç, Mudanya'nın özellikle turizm ve üniversite eğitimi konusundaki imkanlarının daha da artırılması için çaba sarf edeceklerini bildirdi.

Mudanya'ya vadettikleri bütün hizmetleri yerine getireceklerini söyleyen Arınç, "Biz millete hizmetkarlığı seçmiş bir siyasi partiyiz. Biz tepeden bakmıyoruz, aramızda yanlış yapanlar olursa bunun da hesabını soruyoruz" diye konuştu.

Arınç, iki seçmenden birinin oyunu almalarının, kendilerine bir sorumluluk yüklediğini vurguladı. Sokaktaki iki kişiden biri, 4 kişiden ikisi, 6 kişiden 3'ü AK Parti'yi tercih ediyorsa bunun, kendilerine güvenildiğini gösterdiğini ifade eden Arınç, "Bu güveni boşa çıkardığımız zaman saygısızlık etmiş oluruz. Dolayısıyla emin olun ki bütün AK Parti'liler hangi noktada olursa olsun sizlerin güvenini devam ettirecek ve hiç kimse bundan dolayı pişman olmayacak" değerlendirmesinde bulundu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Borsacı01 Şubat 2014 18:44

    Tapelerdeki iddialar doğru ise Genç Parti satın alınmış. Bir sonraki seçime hazır hale getirilmiş. Yani fark etmiyor, partiler sürekli değişiyor. İpleri elinden bırakmayan bir kesim var, adam tuzluk koysam seçilir diyor. Bin sene düşünsem böyle tape hazırlayamam.

  • ALLAH kahretsin.01 Şubat 2014 17:42

    Sen önce bizlerden EVET OYU alarak aponun dediklerini yaparak ülkeyi bölünme cephesine getirdinmiz bizler sizlere evet oyu verirken kürt açılımı yapın diyemi verdik yada hakimleri savcıları emniyet müdürlerinmi devamlı tayin edindiyemi sizlere evet oyunu verdik sıkıyorsa şimdi ben şunlar için evet oyu vatandaşlarımdan istiyorum diye sizlere hakkımız haram olsun.