E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem Ankara'da toplu ulaşıma 'sabah' indirimi ---

Ankara'da toplu ulaşıma 'sabah' indirimi

 Ankara'da toplu ulaşıma 'sabah' indirimi
10 Nisan 2022 - 13:03 borsagundem.com

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), toplu taşıma ücretinin 06.00-06.45 arasında indirimli olmasını önerecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yaptığı yazılı açıklamada, sabah trafiğini rahatlatmak ve Ankaralının bütçesine katkı sağlamak için 06.00-06.45'te toplu taşımada tam biniş ücretinin 4,5 liraya indirilmesini UKOME toplantısında gündeme getireceklerini, bunun kabul edilmesi ve sistemin uyumlu hale getirilmesiyle uygulamaya hemen başlayacaklarını belirtti.

Başkentlilerin yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Yavaş, su, ulaşım, halk ekmek gibi hizmetleri maliyetine ya da maliyetinin altında fiyatla sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yavaş, son dönemde akaryakıt fiyatlarına art arda gelen zamlardan sonra UKOME kararıyla 15 Mart 2022'den itibaren toplu taşıma tam bilet ücretinin 4,5 liradan 6,5 liraya yükseltildiğini anımsatarak, EGO Genel Müdürlüğünün ilk UKOME toplantısı gündemine taşınacak talebinin kabul edilmesi halinde, 06.00-06.45'te toplu ulaşım ücretinin 2 liralık indirimle uygulanacağını kaydetti.

Ankara’da ulaşıma 'Ramazan' düzenlemesi

 

Cumhurbaşkanı adaylığı için adı geçen Mansur Yavaş'tan mazbata paylaşımı

 

Mansur Yavaş'tan 'özel halk otobüsü' ve 'dolmuş' açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ; ) 10 Nisan 2022 15:54

    Tv lerde saolsun bir çok AKP li ve cumhur ittifakı belediyelerin indirim yapmasını öğrencilerin ucuz biletler alabilmesi için mücadele veriyor. Eyy yetkililer cumhuru+millet ittifakı bir araya toplanın o zaman 1 ltire benzın için vatandaşınız içinde aynı çalışmaları yapın. Sadece İstanbul belediyesi indirimi ankara belediyesi indirimi mi olacak bu ulkede ? Tc vatandaşlarıda depolarını doldurmasın mı ?. Tv lere çıkıp tek taraflı indirimler yerine, sadece ötv alınmasa ulkemizde heryerde ındırım olacak. hem gıda, hem ulaşım, hem otobüs biletleri, hem özel araçlar.. ne diye taksit taksit projeler peşinde siyasi rant peşinde koşuyorsunuz ? tartışma tv programlarıda bir absurt şehir bazlı indirimi tartışıyor :D yahu  siz bant yayını programınız yayınlanırken bir toplu izlenen mekana girin, hakkınızda konuşulanlar ve nasıl eğlendıklerını dinleyin maske takıp çay içerken :D haberınız yok