E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara'da sağlıkçılara silahlı saldırı---

Ankara'da sağlıkçılara silahlı saldırı

Ankara'da sağlıkçılara silahlı saldırı
21 Eylül 2020 - 22:45 borsagundem.com

Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hasta yakınları sağlık çalışanlarına saldırdı. Sağlıkçılar saldırı sonrası kapıyı tutarak kendilerini korumaya çalıştı.

Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hasta yakınları, sağlıkçılara silahlı saldırı düzenledi.

Bir süre devam eden saldırıya karşı sağlık çalışanları kendi kendilerini korurken, daha sonra olay yerine polis ekiplerinin gelmesiyle birlikte sağlıkçıların bulundukları alandan çıkabildiği belirtildi.

Saldırının bir hasta yakının ölmesi sonrası düzenlendiği öğrenildi.

Siyasetçiler hekimleri hedef göstermekten vazgeçmeli'

Görüntülerle ilgili açıklamada bulunan CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, "Canları pahasına salgınla mücadele eden hekimleri hedef gösterirseniz, ortaya böyle görüntüler çıkar. İktidar, aklını başına almalı ve toplum nezdinde sağlıkçıların itibarını yükseltecek bir tutum sergilemelidir. Siyasetçiler, hekimleri hedef göstermekten vazgeçmelidir" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, Bahçeli'nin hedef aldığı TTB'yi ziyaret edecek

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Piskevit22 Eylül 2020 11:39

    Keçiören'deki tüm hastaneler kapatılmalı. Keçiören'lilere hiçbir sağlık hizmeti verilmemelidir.

  • TAMİZ KARTALGÖZ22 Eylül 2020 10:55

    Bunlar pislik .pislikler ortadan kaldırılmadıkca pislikleri her tarafa bulaştırmaya devam ederler.o yüzden bunları ortadan kaldırıp idam cezası getirilmeli.

  • muck22 Eylül 2020 09:06

    okumuşları, okumamışlar dan koruyamayan sistem... Savaşda bile bilgililerini, düşman cephesinden uzakda tutan bir strateji varken, hastaneye silah ve silahlı saldırı yapanların özel yasalarla, ciddi biçimde korunması lazım. saldırganlarda ne olursa olsun hastane içinde olan vaklarda en az  1 hafta zorunlu hapis yatacağını bilmesi lazım. sonra 1 ayda her gun karakola gidip imza atması lazım. böyle bir zorunluluk, covid döneminde özelliklede bu tip bir uygulama, ciddi olarak hastane ve personeline sahip çıkan bir devlet imajını verecektir. en delinin delisi bile, karakola böyle bir giriş yapabiliy mu? çünkü alacağı cevabı viliyor...

  • Asil Türk 22 Eylül 2020 07:13

    Oy uğruna herşeyi mübah sayan iktidar olabilmek için her kesimi ziyaret edip işbirlikçi amaa çocukları için nöbet tutan Diyarbakırda anaları ziyaret edemeyen kör siyasetçi mi düşünüyor acaba hekimleri pehh

  • Ac21 Eylül 2020 23:59

    Bütün bunlar siyasetçilerin sorumsuzca konuşmalarından kaynaklanıyor.😡

  • Ölesiceler21 Eylül 2020 23:10

    darısı diğer akrabaların başına inşAllah. Türkiye pisliklerinden kurtulmalı .