E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu, Bahçeli'nin hedef aldığı TTB'yi ziyaret edecek---

Kılıçdaroğlu, Bahçeli'nin hedef aldığı TTB'yi ziyaret edecek

Kılıçdaroğlu, Bahçeli'nin hedef aldığı TTB'yi ziyaret edecek
21 Eylül 2020 - 20:29 borsagundem.com

MHP lideri Bahçeli'nin hedef aldığı TTB'ye bir destek de CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Kılıçdaroğlu, yarın TTB'yi ziyaret edecek.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin ‘ihanet oluşumu’ dediği ve ‘kapatılsın’ çağrısı yaptığı Türk Tabipleri Birliği (TTB), siyasetin gündeminde yer almaya devam ediyor.

Son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TTB’ye destek ziyaretinde bulunacağı açıklandı. Kılıçdaroğlu, 22 Eylül 2020 Salı günü Türk Tabipleri Birliği’ni ziyaret edecek.

‘YÖNTEMİYORSUNUZ, TÜKENİYORUZ’ ÇAĞRISI YAPILMIŞTI

Türk Tabipleri Birliği geçtiğimiz günlerde yetkililere ‘Yönetemiyorsunuz Tükeniyoruz’ diye seslenmiş; on binlerce hekim ve sağlık çalışanı yakasına “siyah kurdeleler” takmıştı.

Bu farkındalık etkinliğinin yapıldığı sıralarda MHP lideri Devlet Bahçeli, “Adında Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır” çağrısında bulunmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.