E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara'da Erdoğan başkanlığında acil güvenlik toplantısı---

Ankara'da Erdoğan başkanlığında acil güvenlik toplantısı

Ankara'da Erdoğan başkanlığında acil güvenlik toplantısı
27 Şubat 2020 - 23:01 borsagundem.com

Beştepe'de Erdoğan başkanlığında yaklaşık 6 saat süren bir güvenlik toplantısı yapıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Ankara'da bir acil güvenlik toplantısı yapıldığı bildirildi. Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da CHP MYK'sını acil olarak toplayacağı belirtildi.

Erdoğan başkanlığındaki Güvenlik Zirvesi'ne, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve MİT Başkanı Hakan Fidan'ın katıldığı öğrenildi. Toplantı yaklaşık 6 saat sürdü.

Toplantı sonrasında, toplantı ile ilgili bir açıklama yapılmayacağı bildirildi. 

Toplantının devam ettiği sıralarda İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Şehit askerlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Bilinen tüm rejim hedefleri ateşimiz altındadır" şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. 

Yine toplantı sırasında Türkiye'nin Avrupa'ya gitmek isteyen mültecilere engel olmama kararı aldığı bildirilmişti. 

CHP HATAY'A MİLLETVEKİLLERİNİ GÖNDERİYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İdlib’deki gelişmelerle ilgili Merkez Yürütme Kurulu’nu toplayacağı belirtildi. CHP’li bir grup milletvekilinin, Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Hatay’a gittiği öğrenildi.

MHP GELİŞMELERİ TAKİP EDİYOR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve divan üyelerinin MHP Genel Merkezi’nde İdlib’de yaşanan gelişmeleri takip ettiği belirtildi.

AKŞENER PROGRAMINI İPTAL ETTİ

İYİ Parti’den gelen açıklamada da, “İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İdlib’de meydana gelen gelişmelerle ilgili olarak sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüştü. Genel Başkan Akşener Balıkesir’deki programını iptal ederek, gelişmeleri takip ve değerlendirmek üzere Ankara’ya dönüyor.” denildi.

Borsa İstanbul kapatılsın hainler amacına ulaşmasın

 

İletiişim Başkanlığı Askerlerimizin kanları yerde kalmayacak

 

Türkiye mültecilere Avrupa kapısını açtı

 

Hatay Valisi: 33 askerimiz şehit oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (21)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hayri28 Şubat 2020 08:30

    bu saldırı hain filan değil. Esad ve Putin'in resmi olarak açıkladığı, suriyedeki türk karakollarını aylardır ablukaya aldığı, göstere göstere gelen bir saldırı. Eğer Suriye-Rusya ortak saldırısı deme cesaretiniz yoksa, şehitlerin kanı yerde kalır.

  • Yorum28 Şubat 2020 01:36

    Şimdi görecez NATO nun mu beyin ölümü gerçekleşmiş yoksa makron un mu beyin ölümü gerçekleşmiş görecez

  • Tuzak28 Şubat 2020 01:24

    Bizi suriyede tuzaga dusurduler.hem abd hem rusya hem ab.amac turkiyeyi yipratmak.sunu biliyoruz irandan sonra sira turkiye.ihtilalli olalim gaza gelmeyelim.tuzaga dusmeyelim.

  • Nerede28 Şubat 2020 01:13

    Dostun Putin?

  • Niye kaldırdınız28 Şubat 2020 00:57

    Cumhurbaşkanınızın beyanatlarını?

  • ya28 Şubat 2020 00:30

    biraz dua edelim mübarek gündür. bi rkaç dk da olsa, zaten atlıyoruz. sevapdır. derken... günaha soktular valla başıma ağrrılar vuruyor, kaydır kaydır bu şerefsiz rusya esada çenemi sıkmakdan ağrı girmiş... şresfizlere... küfür etmekden. uykum kaçtı yahu. Yukarda Allah, borsa düştü bu kadar üzülmedim tın etmedim... ulen üzdünüz be bizi memetçikler... 

  • Vatandaş 28 Şubat 2020 00:25

    Anlaşın Esad’la Rusya’yla yazık oluyor....YPG için gittik Esad’la Rusya’yla vuruşuyoruz...ABD Rusya dost OLaMAZZZZ gördük gördünüz....ama ayıya Dayı demek zorundayız

  • Mete tetik28 Şubat 2020 00:23

    Şehidimiz daha fazla açıklama yapmıyorlar sayı yüksek rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

  • damat28 Şubat 2020 00:01

    yazık

  • Bika27 Şubat 2020 23:55

    Yaralılar hava aracıyla getirilemediğinden yolda kan kaybı nedeniyle şehit sayısı fazla.

  • şehit27 Şubat 2020 23:54

     9 şehit resmi açıklama. umarız yaralılar hafifdir :  ((( bunun hesabı sorulmalı.. bizi oraya soktular.. çıkmak bu durumda çok zor... Stratejik sorunlar kargaşalar, dost girdik düşman olarak karşı karşıya kaldık... bu saatten sonra Rusya + esad gerekli dersi almalı. 

  • Kurt27 Şubat 2020 23:44

    Saçma sapan yorum yapmayın

  • METRO.MAGDURLARI27 Şubat 2020 23:36

    Allah yardimcisi olsun mehmetciklerin

  • Ulen27 Şubat 2020 23:34

    şehit sayısını okudukça şu mübarek günde dua deil, Allah ne verdiyse saydırıyorum. Şu twetterra baktıkça.. Allahım sabır ver millete...Resmi açıklama bekliyoruz. el kol bağlı... Resmi TSK açıklaması bekliyoruz....

  • fska27 Şubat 2020 23:33

    Esadla değil Rusya ile savaşıyoruz Ruslar inatçıdır asla geri adım atmaz domuzlar. Bıçak kemiğe dayandı inceldiği yerden kopsun ölümden korkan Rus domuzları gibi olsun savaşsa savaş devletimiz çağırsın seve seve gideriz. Dünyanın en kadim Türk milleti ve devletine kimse hafife alamaz kaderde yine tarihi düşmanımız Rusya ile savaşmak varsa savaşırız. Allah Türk'ü korusun ve yüceltsin.(Amin)

  • Cemal Reis 28 Şubat 2020 00:31

    Arap çöllerinde Ruslarla savaşmak. Allah akıl fikir versin.Yazık bu memleketin evlatlarına.

  • Vatansever 28 Şubat 2020 00:28

    Ne diyon arkadaş Kahramanlık her zaman sökmez kafayı çalıştırmak yeni planlar gerek

  • Tam komedi27 Şubat 2020 23:28

    Savaş dan başka çaresi yok ! Ve bunu topluma pazarlamayı pek beceremiyorlar !!!  Şunu unutmayın komşunun evi yanarken siz huzur bulamazsınız !!!! Türkiye ile suriyenin düşmanlığı kime yarar ??? 

  • Vatansever 28 Şubat 2020 00:43

    Önden git o zaman!!! Allah bilir askerliği bari bedelli yapmmamışsındır

  • Ahmet Dibevurdu27 Şubat 2020 23:52

    Dostluğu da kime yarayacak? Ve evi biz mi yaktık? Herkez kendi kaderinin ustasıdır. Arapların bize ne yaptıklarını unuttun galiba? Araptan dost olmaz. Asla! Biz onlar için ölüyoruz onlar bizim için hasta bile olmuyorlar. Artık kendi işimize baksak fena olmaz mı? Milyonlarca kişi işsiz, esnaflar dibe vurdu, fiyatlar fırladı. Bunlar önemli. Ve sadece bunlar. Bırakın artık şu dış mış güçleri. Biz bize bakalım. Kendi işimizi kendimiz görelim. Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur.

  • Abdülkerim koşar27 Şubat 2020 23:15

    Hayırlısı olsun.