E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAnadolu Isuzu kamuoyundan gizlediği ihaleyi kazandı---

Anadolu Isuzu kamuoyundan gizlediği ihaleyi kazandı

Anadolu Isuzu kamuoyundan gizlediği ihaleyi kazandı
12 Ekim 2020 - 10:00 borsagundem.com

Anadolu Isuzu, Moldova Kişinev Belediyesi'nin açmış olduğu toplam 100 adet otobüs alımına ilişkin şehir içi toplu taşıma ihalesini kazandı.

Anadolu Isuzu Moldova’daki önemli ihaleyi kazandığını duyurdu. Şirketten KAP’a konuyla ilgili yapılan açıklamada şu detaylara yer verildi:
“Şirketimiz, Moldova Kişinev Belediyesi'nin açmış olduğu toplam 100 adet otobüs alımına ilişkin şehir içi toplu taşıma ihalesine 10 Eylül 2020 tarihinde teklif vermiş olup; teklifimizin kazanan teklif olduğu tarafımıza bildirilmiştir.
Toplam ihale bedeli yaklaşık 13,3 milyon Euro olup 100 adet otobüs teslimatı ve bu araçların satış sonrası hizmetlerinin yerine getirilmesini kapsamaktadır. İlgili mevzuatta öngörülen prosedür ve süreçlerin tamamlanması sonrasında Kişinev Belediyesi ile sözleşme imzalandığında kamuya ayrıca açıklama yapılacaktır. Teslimatların 2020 ve 2021 yılları içinde partiler halinde tamamlanması öngörülmektedir.
Bu açıklamada bahsi geçen ihaleye teklif verilmesine ilişkin olarak, Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 10 Eylül 2020 tarihli kararı ile verdiği yetkiye istinaden, ihaleye teklif verildiği bilgisinin açıklanmasının ihale sonuçlanana kadar ertelenmesine karar verilmiştir. Özel durum açıklaması erteleme kararı, ihaleye ilişkin sürecin olumsuz yönde etkilenmemesi ve Şirketimizin yasal haklarının, rekabet gücü ve pazarlık gücünün korunması amaçlarıyla alınmıştır.”

Anadolu Isuzu da üretime ara verme kararı aldı

 

Anadolu Isuzu'nun Moldova'daki bayisi ihale kazandı

 

Anadolu Isuzu 16.9 milyon euroluk sözleşme imzaladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İhtiyar12 Ekim 2020 17:01

    İhracat ithalat oranı nedir? Tahmini kar nedir? Bunlar niye bilgilendirilmiyor.

  • Bika12 Ekim 2020 13:15

    Son zamanlarda halka açık şirketler sık sık  rekabet gücü ve pazarlık gücünün korunması gerekçesiyle KAP'a bilgi göndermeden KY'den habersiz işler çeviriyorlar. KY duyuncaya kadar düşük fiyattan hisseler toplanmış oluyor.

  • Oksenis Karert12 Ekim 2020 10:27

    Bizler haberi almış idik hisseye yüklendik günler öncesinden zaten.

  • Yatırım Hesap14 Ekim 2020 18:01

    nereden bilgi geldi ve ne zaman almıştınız