E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAltınyağ: 4’lü protokol imzalanacak---

Altınyağ: 4’lü protokol imzalanacak

Altınyağ: 4’lü protokol imzalanacak
28 Kasım 2018 - 16:37 borsagundem.com

Altınyağ, Gürtaş’ın leasing ve proje finansmanına yönelik Türkiye Finans Katılım Bankası'na olan borcun kapatılması için harekete geçti. Yakamoz Yağ’ın da katılacağı 4’lü protokol KAP'ta duyuruldu.

İzmir’in halka açık köklü sanayi kuruluşlarından Altınyağ Kombinaları ile yağlı tohum kırımında Avrupa devi Sodrugestvo Group arasında gerçekleştirilen 27,5 milyon dolarlık varlık satışının ardından, Şirket’ten yeni bir adım daha geldi.

Altınyağ, bağlı ortaklığı Gürtaş’ın leasing ve proje finansmanı çerçevesinde oluşan borcunun ödenmesi ve kapanması için Türkiye Finans Katılım Bankası ile protokol yapılmasının öngörüldüğünü açıkladı. 6.775.000 USD + 4.500.000 TL tutarındaki protokole Sodrugestvo Group’un şirketi Yakamoz Yağ’ın da katılacağı belirtildi.

4’LÜ PROTOKOL KAP’TA DUYURULDU

Altınyağ Kombinaları’ndan KAP’a gönderilen duyuruda şöyle denildi:

"Şirketimiz Altınyağ Kombinaları A.Ş ve bağlı ortaklığımız Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin leasing ve proje finansmanı çerçevesinde oluşan borcunun ödenmesi ve kapanması için Türkiye Finans Katılım Bankası - Altınyağ Kombinaları A.Ş - Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş ve Yakamoz Yağ San. ve Tic. A.Ş. arasında 07/12/2018 tarihine kadar 4 lü protokol imzalanması öngörülmektedir. İşbu protokolün tahminin tutarı 6.775.000 USD + 4.500.000 TL dir."

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)