E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıAltında kırmızı çizgiye geldik!---

Altında kırmızı çizgiye geldik!

Altında kırmızı çizgiye geldik!
11 Eylül 2013 - 16:34 borsagundem.com

Döviz Destek by A1 altındaki son gelişmeleri değerlendi. Bundan sonra ne olacak?

Altında dün de belirttiğimiz gibi Suriye konusundaki endişelerin azalması, güvenli liman düşüncesiyle altın alanların yavaş yavaş aldıklarını bırakmasıyla satış baskısı yaratıyor.
Bu satış baskısı, dün Obama açıklamalarıyla iyice hızlandı ve altını bu raporun yazıldığı an itibariyle 1360 seviyesine kadar çekti. Peki bundan sonra ne olur?
Haftalık vadede, ALTIN'ın yükselebilmesi için yalnızca bir bahane var; ABD verilerinin beklenti altında kalması. Bunun dışındaki durumlarda ALTIN'daki satış baskısının gittikçe artmasını bekliyoruz.
Bu noktada size başlıktaki kırmızı çizgi derken neyi kasttetiğimizi belirtelim: 1.355 dolar seviyesi, yani şu anki güncel fiyatın hemen altı.
1.350-1.355 bölgesi önemli bir destek bölgesi olarak göze çarparken, bu seviyenin kırılması ile en azından ABD verileri gelene kadar satışların çok daha güçlü gelmesi büyük olasılık. Bu seviyeye ulaşılamazsa bile, yarın 15.30'a kadar yönümüzü değiştirecek önemli bir gelişme olmadığı sürece yükselişlerde satış yapılması gerektiğini düşünüyoruz.
Kısacası, 1.355 dolar altında satışların daha da güç kazanacağını, bu seviyenin üzerinde kalındığı sürece ise 5-10 dolarlık yukarı yönde rahatlamalarda ufak hacimli satışlar denenmesi gerektiğini düşünüyoruz.(www.dovizdestek.com)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)