E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın borsasıyla ilgili 3 yönetmelik yürürlükten kaldırıldı---

Altın borsasıyla ilgili 3 yönetmelik yürürlükten kaldırıldı

Altın borsasıyla ilgili 3 yönetmelik yürürlükten kaldırıldı
11 Ekim 2019 - 07:19 borsagundem.com

İstanbul Altın Borsası ile ilgili 3 ve borsa dışı menkul kıymetler piyasalaıryla ilgili 1 yönetmeliğin yürürlükten kaldırılma kararı Resmi Gazete'de yayımlandı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) İstanbul Altın Borsası ile ilgili 3 yönetmeliği yürürlükten kaldırdı. SPK'nın konu ile ilgili kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, 17/12/2006 tarihli ve 26379 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan İstanbul Altın Borsası Bütçe, Muhasebe ve Alım Satım Yönetmeliği, 31/3/2009 tarihli ve 27186 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan İstanbul Altın Borsası Teftiş Kurulu Yönetmeliği ve 30/4/2003 tarihli ve 25094 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan İstanbul Altın Borsası Teşkilat, Görev ve Çalışma Esasları Yönetmeliği yürürlükten kaldırıldı.

MENKUL KIYMETLER PİYASALARI

SPK ayrıca, Borsa Dışı Teşkilatlanmış Menkul Kıymetler Piyasalarının Kuruluş ve Çalışma Esasları Hakkında Yönetmelik için de yürürlükten kaldırma kararı aldı. 

Yine Resmi Gazete'de yer alan karara göre Vadeli İşlemler Aracılık Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Tebliğ yürürlükten kaldırıldı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tam komedi 11 Ekim 2019 13:19

    Kafanıza göre ayarlayın beyler ayarlayın ! Devletin bütün düzenini kendinize göre halledin ki kimse sizin gitmenizi istemesin !!!