E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAli Şen 250 bini kaçırdı---

Ali Şen 250 bini kaçırdı

Ali Şen 250 bini kaçırdı
01 Ocak 2014 - 03:41 borsagundem.com

ATV'de 'Kim Milyoner Olmak İster' programına F.Bahçe'nin eski başkanı Ali Şen katıldı. Şen 250 bin liralık soruya yanlış cevap verdi

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, ATV ekranlarında yayınlanan Kenan Işık'ın sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster' bilgi yarışması yılbaşı özel bölümüne katıldı.

Başarılı bir yarışma çıkaran Ali Şen 11.soruda 250 bin liralık soruyu bilemeyince yarışmadan elendi.

11. soruda karşısına çıkan 'İnsanlarla diyalog kurarak yeni bilgiler öğrenmek üzere tasarlanan robot 'Kiribo', görevlilerin 'Noel baba'dan ne istersin ?" sorusuna ne yanıt vermiştir sorusuna b seçeneği olan 'Arkadaş istiyorum' cevabını verdi, sorunun doğru cevabı a seçeneği olan 'oyuncak roket istiyorum' olunca 15 bin tl ile yetinmek zorunda kaldı.

Ali Şen telefon joker hakkını kullanarak gazeteci Mehmet Barlas'ı aradı. Mehmet Barlas b seçeneği Arkadaş istiyorum cevabını verdi. Barlas'ın cevabı üzerine Ali Şen de bende öyle düşünüyordum deyip b seceneğinde karar kıldı ama doğru cevabı veremedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)