E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAli Koç'u kızdıran o soru!---

Ali Koç'u kızdıran o soru!

Ali Koç'u kızdıran o soru!
06 Eylül 2013 - 11:45 borsagundem.com

CNN Türk ekranlarına bağlanan ve olimpiyatlara ilişkin açıklamalarda bulunan Ali Koç'u bu soru çok kızdırdı...

CNN Türk ekranlarında gün içinde yaşanan gelişmeleri ekran başındaki izleyicilere aktaran Nevşin Mengü, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç'la yaptığı telefon bağlantısında 2020 Olimpiyatları'yla ilgili Arjantin'deki gelişmeleri değerlendirdi.
SORDUĞUNA PİŞMAN OLDU
Nevşin Mengü, programına telefonla bağlanan Ali Koç'a Gezi olayları ve son günlerde dolardaki artışın Türkiye'nin şansını zorlayıp zorlamayacağına ilişkin bir soru yöneltti. Mengü'nün bu sorusu karşısında kısa süreli duraksayan Ali Koç, "Olimpiyatlar'la ilgili gerçekleştirilecek yatırımlar uzun dönemli projeler ve bunlar zaten gerçekleştirilecek. Doların şu anda yükseliyor olmasının bu yatırımlarla ilgili hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur. Siz herhalde konulara olumsuz yaklaşıyorsunuz, olumsuz haber daha kıymetli oluyor" şeklinde yanıt verdi. Bu cevap karşısında yorum yapmaktan kaçınan Mengü, Koç'un açıklamalarını dinlemekle yetindi.
"BİR MÜSLÜMAN OLARAK GERÇEKLEŞMESİNİ İSTİYORUM"
Ali Koç açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi: "Bir Türk, bir Müslüman olarak bu olayın gerçekleşmesini isteyen bir insanım. Çünkü ilk defa bir İslam ülkesine gelecek. Bu bölgede yaşayan biri olarak bu heyecanın gerçekleşmesini istiyorum. Biz bunu kazanabilirsek -ki İnşallah bunu kazanacağız- spor anlayışımız da değişecek. Dolayısıyla Türk gençliğinin gelişimi de değişecektir. Biz bu olayın heyecanını yaşarken, doların çıkması veya Suriye'de yaşananlara çok önem vermiyorum. Bahsettiğiniz diğer ülkelere baktığınızda onların yaşadığı olumsuzluklar Japonya ve İspanya'da yaşanan olumsuzluklar bizim yaşadıklarımızın çok ama çok ötesinde."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Aga06 Eylül 2013 16:33

    Bu ne nasıl bi sunucu bole.Ali abimi üzmüş.Sen üzülme Ali abi inşallah olimpiyatları biz alacaz.Biz güçlü bir ekonomiyiz.İşsizlik fonundaki paralarla olimpiyatları finanse edecez abi,sen üzülme.Sende işciden kıskandığın para ile BokO nın reklam tabelalarını heryere asdıracan abi.İşsizlerde aç karına olimpiyatları izleyecek abi,sen üzülme.Hatta sakın ağlayacak falan olmayasın...

  • halit06 Eylül 2013 16:21

    facebookta MENDERES TEKSTİL PİŞMANLIKTIR.grubu kurulmuştur..

  • krn-i06 Eylül 2013 15:23

    Siyasete bulaşmasa bu kanallar memleketimiz daha düzgün olur spora da siyaset katmayın artık televizyoncular karıştırıyor bu memleketi

  • olimpiyat stadımız var da ne oldu06 Eylül 2013 14:41

    bırak olimpiyatı da insanlara kalıcı iş sahaları açın koşu pisti stadium yapıcan da ne olacak yaptik işte 400 milyon dolara bir olimpiyat stadı paso zarar olmadı mı ? bu neyin kafasıdır

  • bende anlamadım06 Eylül 2013 14:39

    japonlar olimpiyat yapar ellerinde 2 trilyon dolar var harcamak için, biz neden istiyoruz anlamadım

  • ender06 Eylül 2013 14:22

    Bu kız nasıl haber spikeri olmuş,,sesi çatallı çıkıyor,sesi çok kötü,,masal anlatır gibi haber sunuyor,,soyadı mengü olduğuna göre torpilli herhalde.

  • Doğan06 Eylül 2013 14:18

    Hepimiz aynı gemideyiz! Hala neden yara kaşırlar acaba? Memleket batınca ülkemizdeki hangi vatandaşa faydası dokunur, solcuya mı sağcıya mı, kemaliste mi, dindar kesime mi? Kimseye hem de hiç kimseye!

  • Kemal06 Eylül 2013 14:11

    "Gezici" Koc'a (otel destegi ile) olimpiyati sormak sacma olmus.

  • vatandaş06 Eylül 2013 14:06

    Ali Koç, oralarda ayranı bulupta nasıl içip kafa yapmış anlamadım.Milletin umrundamı olimpiyatlar, formulayı İstanbula getirdilerde ne oldu.Bu millet spor olaylarını izlemek için 50-100 dolar verip stadyuma gitmez.Nedenmi, çünkü 100 doları kazanmak için bir hafta boyunca günde 12 saat,haftanın 6 günü çalışıyor.Amma velakin Koça verilen yatırım teşvik gibi olimpiyat izleme teşvik primi falan verilecekse onu bilmem...Arkadaşlar bu ayranı dikkatli içmek lazım fana kafa yapıyor....

  • matematik06 Eylül 2013 13:03

    borçlu bir ülke için olimpiyat = daha fazla vergi+daha fazla bütçe açığı+daha pahalı benzin + daha fazla borç

  • koça katılmıyorum06 Eylül 2013 13:02

    bana bir ülke gösterin ki olimpiyat yapmış da ihya olmuş olsun, bu olimpiyatlara gereğinden fazla önem atfediliyor onun yerine dünya futbol şampiyonası yapın bakın görün nasıl, yunanistan olimpiyat yaptı da ihya mı oldu sporu mu gelişti ekonomisi battı mı çıktı mı daha fazla mı tursit geldi daha fazla mı yatırım aldı ?

  • Arhan06 Eylül 2013 12:10

    Olimpiyatlarda da şike yapacak mısınız diye sorsaydı daha iyi olurdu...