E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAlemlerin adamı Roubini'ye şok---

Alemlerin adamı Roubini'ye şok

Alemlerin adamı Roubini'ye şok
04 Eylül 2013 - 08:03 borsagundem.com

Ünlü ekonomist Nouriel Roubini'nin kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle Manhattan’daki çatı katı dairesinin jakuzisini kapatması istendi

Küresel krize yönelik isabetli tahminlerinin ardından adı Kriz Kahini olarak anılmaya başlayan New York Üniversitesi öğretim üyesi ekonomist Nouriel Roubini, Manhattan’daki çatı katı dairesinden jakuzisini kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle kapatacak.
New York Post gazetesinin verdiği habere göre Roubini’nin Department of Building adlı rezidanstaki özel jakuzi bölümünü kapatması istendi. Haberde aynı binadaki diğer sakinlerden gelen şikayetler üzerine gerekli incelemelerin yapıldığı ve Roubini'nin kuralları ihlal ettiği kararına varıldığı belirtildi. 
Gazetenin haberinde, “Roubini kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle dairesinin jakuzi bölümünü kapatmak zorunda kalacak. Bu bölümde bir bar, parti odası ve banyo bulunuyor” ifadesine yer verildi. Roubini, Manhattan’daki dairesinde genç kızlarla verdiği partilerle daha önce de gündeme gelmişti. 55 yaşındaki ekonomist Manhattan’daki bu dairesini 2010 yılında 5,5 milyon dolara satın almıştı. Gazetenin haberinde, Roubini daireyi satın almasının ardından, “Kriz bana iyi kazandırdı” açıklması yaptığı hatırlatıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)