E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlanya'da 5 şirkete kayyum atandı---

Alanya'da 5 şirkete kayyum atandı

Alanya'da 5 şirkete kayyum atandı
03 Haziran 2016 - 22:29 borsagundem.com

Antalya'nın Alanya ilçesinde faaliyet gösteren 5 şirkete "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması"na (FETÖ/PDY) finansman sağladığı iddiasıyla kayyum atandı

Antalya Kaçakçılık ve Organize Grup Amirliği ekiplerince Alanya'da çok sayıda iş ve eğitim kurumlarına operasyon yapılmıştı.

Operasyonun ardından, Özel Ufuk Koleji, Işık Eğitim AŞ, Kristal Yemek Hizmetleri ile Körfez Dersanesi ve bu dersaneye bağlı Alanya Buket Eğitim Hizmetleri'ne 4 kişilik kayyum atandı.

Kayyumda avukat Ferit Yücel Ergün, muhasebeci Erhan Kapu, eğitimci Ahmet Tevfik Arslan ve gıda mühendisi Osman Yer bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ftö04 Haziran 2016 00:09

    Okulu işletenler otel sahipleri,çok mutlu

  • Murat ak03 Haziran 2016 23:00

    sadece siyasi karşıt görünen patronların şirketine mi kayyum atanması gerekiyor=? Borsada atırımcıları mağdur eden diğer şirketlerdeki icratlara neden hep göz yumuluyor

  • Bekir03 Haziran 2016 22:58

    Peki her türlü dümenle uzun üredir yatırımcıları süründüren Kervansaray Clkho falan gibi şirketlee niye kayyum atanmıyor hic?