E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkşener'den parti açıklaması---

Akşener'den parti açıklaması

Akşener'den parti açıklaması
03 Eylül 2017 - 20:57 borsagundem.com

Yeni parti kurma hazırlığı yapan Meral Akşener, siyasi çalışmalarıyla ilgili medyada yer alan bazı yorum ve değerlendirmelere ilişkin yazılı bir açıklama yaptı

Yeni parti kurma hazırlığında olan Meral Akşener, "Biz siyasi yelpazede bir alan doldurmak için yola çıkmış değiliz. Böyle bir tavrı anlamlı da faydalı da bulmayız. Amacımız; bizzat toplam siyaseti sağlıklı alana taşımak, rekabetçi siyasi yapıyı yeniden inşa edip milli iradenin tecellisini sağlayarak, Türkiye’nin entelektüel birikimini zenginliklere taşımaktır" dedi. AK Partili Hayati Yazıcı yaptığı bir açıklamada, "Siyaset tarzımız, siyasette konuşlandığımız alan ve yer itibarıyla bir boşluk olduğu kanısında değilim" demişti.

Meral Akşener’in sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yayımladığı yazılı açıklama, şöyle:

"Siyasi çalışmalarımızla ilgili olarak, medyada yer alan bazı yorum ve değerlendirmelere yönelik bir bilgilendirme ihtiyacı hasıl olmuştur;

Hareketimizi yerleşik tanımlar ve sloganlar üzerinden okumak doğru tespitlere ulaştırmaz. Biz siyasi yelpazede bir alan doldurmak için yola çıkmış değiliz. Böyle bir tavrı anlamlıda, faydalıda bulmayız. Amacımız; bizzat toplam siyaseti sağlıklı alana taşımak, rekabetçi siyasi yapıyı yeniden inşa edip Milli iradenin tecellisini sağlayarak, Türkiye’nin entelektüel birikimini zenginliklere taşımaktır.

Aynı zamanda son günlerde şahitlik ettiklerimiz, doğru yolda olduğumuz hususunda bizlere moral vermektedir; "Gazi Mustafa Kemal’den, Aziz Atatürk’e" geçiş son derece sevindiricidir. Ayakların, Türk Milliyetçiliğinden çekilerek Malazgirt ovasına Otağ kurmaya yönelişi, Kızılelma seslenişi gayet memnuniyet vericidir. Yapının diğer yüzünden, "Kerkük" sözcüklerinin duyulacak kadar seslendirilmesi bile, tarafımızda memnuniyetle karşılanmaktadır."

HAYATİ YAZICI NE DEMİŞTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, Meral Akşener'in kuracağı partiyle ilgili olarak, "Ben o alanda bir boşluk görmüyorum. Siz kendinize ne derseniz deyin, 'merkez' falan demekle bu iş olmaz. Bu işi millet takdir eder. Siyaset tarzımız, siyasette konuşlandığımız alan ve yer itibarıyla bir boşluk olduğu kanısında değilim" demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yerli mal04 Eylül 2017 12:33

    Yorum yazanların yarısı reisci. Hehhe

  • Devran04 Eylül 2017 11:40

    Mhp dağıldı, artık adam olmaz...

  • Hayırlı olsun04 Eylül 2017 10:12

    Vatan Millet için hayırlı olacaktır.Metal yorgunluğu olan ülkemizi refah seviyesine ulaştırmak için hiç bir politikası kalmayan Akp ye alternatif bir Parti gelmesi yerinde olur.

  • Ahmet ünal 04 Eylül 2017 10:05

    Yapıcı mühalefet gibi görünüyor bu kazanctır chp siliyor siz kalırsınız inşallah ö

  • Arkabahceli04 Eylül 2017 09:22

    Akşener ne tayyipten ne de bahceliden yaş olarak büyük.

  • Davaroglu04 Eylül 2017 09:20

    Kaliteli muhalefet olmazsa, kaliteli iktidar olmaz. Adamlar kaç yıldır Atatürk demiyorlardı, güçlü rakip çıkınca karşılarına hemen takiye yapmaya başlayip Mustafa Kemal yerine Atatürk demeye başladılar.

  • KILIÇ04 Eylül 2017 08:39

    tırı vırı partiler gibi olacak tabela olarak kalacagına inanıyorum çünkü millet başarılı, yenilikçi arıyor.

  • erdogan ile yola devam..04 Eylül 2017 08:06

    erdogan dusmanligi olanlari kullanarak oy toplayacak ama akpli olanlarin oyu belli % 50 :)))))) geri kalan erdogan dusmanlarinin partileri dusunsun

  • Türkoğlutürk04 Eylül 2017 07:21

    Nasılda korkuyor iktidar. Aluşmışlardı mhp nin sari muhalifğine.

  • Politica03 Eylül 2017 22:33

    Türkiye 'de siyasetin geldiği son nokta ! 70 yaşındaki Akşener Akp 'ye karşı kurtarıcı olarak görülüyor. Vay halimize ...

  • vatansever,03 Eylül 2017 21:57

    Bu bos bakislarin arkasindaki temsilci kim..........