E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüAksel'den çıkış sürüyor---

Aksel'den çıkış sürüyor

Aksel'den çıkış sürüyor
29 Nisan 2014 - 12:18 borsagundem.com

Aksel hisse senetlerinde düşüş 9. günde devam ederken, mal çıkma operasyonu da devam ediyor

Aksel hisselerinde 2,60 TL'den başlayıp 20 TL'ye kadar devam eden hareketin sonuna geliniyor. Borsa Gündem'in daha önce 2 kez gündeme getirdiği sert hareketlerin arkasında Ataşehir’de ofis tutan ve borsa çevrelerinde ’borsa operasyon birliği’’ olarak adlandırılan ekibin varlığı biliniyordu. Borsa Gündem, 25/02/2014 tarihli 'Aksel Enerji'de neler oluyor' başlıklı haberinde, kendilerine 'borsa operasyon birliği' diyen oyuncuların mal çıkma hazırlığının son aşamasına geldiğini kamuoyuna duyurmuştu. Bugün gelinen noktada ise hisseler 5 TL'ye kadar düştü. 

Yaklaşık 6 ay önce, eski adıyla Mataş Matbaa olan Aksel Enerji hisselerinin VBG Holding tarafından satın alınması ve çağrı işleminin tamamlanmasıyla başlayan yükselişte adı geçen grıp, son mallarını vermek üzere tahtada işlemlere devam ediyor. Aksel hisselerinde 20 TL'den başlayan düşüş, 9 gündür devam ediyor. Hissede son 5 günde işlem hacmi de piyasa deyimiyle patlamış durumda. Hisse operasyonunda adı geçenler arasında SPK tarafından yasaklanan isimlerin de olduğu öne sürülüyor. Mal çıkma operasyonda sona gelen grubun, yeni tahtaları için de hazırlıklara başladığı belirtiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)