E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkar'dan ABD'ye mesaj: Oyalama olursa çalışmalar biter---

Akar'dan ABD'ye mesaj: Oyalama olursa çalışmalar biter

Akar'dan ABD'ye mesaj: Oyalama olursa çalışmalar biter
19 Eylül 2019 - 20:41 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar güvenli bölgeye ilişkin açıklamalarda bulundu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar güvenli bölge konusunda ABD ile hava ve kara devriyeleri icra ettiklerini belirterek "Oyalama, geciktirme olursa bu çalışmalar biter" dedi.

Akar'ın açıklaması şöyle:

"ABD ile hava ve kara devriyeleri icra ediyoruz ve üs bölgeleri kurulması için de çalışıyoruz. Müzakere ve ortak çalışmalara; amaç ve hedeflerimize uygun olduğu sürece devam edeceğiz. Oyalama, geciktirme olursa bu çalışmalar biter. Hazırlıklarımızı yaptık. Gerektiğinde kendi göbeğimizi kendimiz keseriz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 20 Eylül 2019 09:54

    ABD ye müttefik denmez. Natodan çık. Abd li danışmanları kov.

  • büyük israil.20 Eylül 2019 09:51

    bölgede devlet yok. devletçikler oluşacak. israil rusya,iran,çin,ortadoğudaki güçlere karşı büyük bir devlet kuracak. ABD gelecekde süper güçlüğü bazı bölgelere yetmeyecek duruma gelecek. israil büyümeli gelişmeli toprakları almalı ve abd gibi bir federe olmalı bunların askerleri ve insan gücüde fakirleşmiş kürt kökenli, devlet aşkı ile yanan kişiler olmalı. ABD bunu biliyor. etnik köken ayrımı yapıyor. bir deilsiniz, hepinizin farklı etknik kökeni var diyor.ç ÇİN UYGURDAKİ LERE TÜRK DEİLSİZİ DİYOR, ÖZBEKSİN, OSUN, BUSUN, ŞUSUN, VB DİYİP 18 EKNİK KÖKEN OLARAKHİTAP EDİYOR. türk dersen bir olurlar. türk deil dersen yok olurlar diyor... ÜLKEMİZDEDE NE MUTLU TÜRKÜM dedirtmeyenler oy için siyaset yapıyor. siyaset adamı oluyor.. devlet adamı ise, ölümle tehdit etseniz, TÜRK MİLLETİYİZ der. siyasetçi ise 1 oy için BU TÜRK MİLLETİ kavrmınıu söylemez

  • ?20 Eylül 2019 09:47

    hocam ağır ve zırhlı silahlar çamurda, batakta, akarsu ve heyelanlı topraklarda hareket etmez. bomba ve bubi tuzakları imhaları zorlaşır. ABD mevzim takvimini oynuyor. silahlandırdığı ygve ve ordunun kabiliyet ve hızını düşüren ABD...hala oyalama oyalama diyorsunda 4 ayı geçti. İstanbul seçimdelinde hazırdı ordumuz bir gece girebiliriz dediniz. ozaman ypg 15-20 bin kişidi..silahları ak47 ve eski ekipmanlardı. ozaman ordu hazırdı tam olarak. girmedi.. şuan ypg mevzi kurdu. silahlandır tılarca dolusu hemde ABd ce.. şimdi SURİYE ORDUSU İLE ANLAŞIP, YPG Yİ YOK EDİN. RUSYA VE İSRAN HAVA GÜCÜ DESTEĞİ VERECEKTİR. ABD TEK KALINCA MÜTTEFİK DEDİKLERİ YANLIZLAŞACAK VE ABD YARDIM ETMİYOR DİYE ARASI BOZULACAKTIR. ayalrca bekleyip, hibç bir şey rüetmeden. tek başına ortada kalmakdan iyidir. esad güçleri türk ordusu iran kara gücü ve rus uçakları ypg yi dağıtsın. abd çekilsin defolsun gitsin. 

  • AAA20 Eylül 2019 07:50

    Daha ne nasıl oyalama olur ki . 1 ayı geçti.

  • Meto Ceto19 Eylül 2019 21:45

    Bolgede Abd Israil in muhafızı rolünü oynuyor. .. Rusya ve Iran Suriye nin hamisi rolünü oynuyor. ..Bizde ortada dansöz gibi bir o yana bir bu yana ... ABD bizi 1950 den bu yana unutuyor. .Uyanan olursa ya astırıyor ya da darbe yapıyor ... Her hareket tarzımıza en az on çözüm üretecek mekanizması çalışıyor..

  • FATMA ANKARALI19 Eylül 2019 22:00

    abd diye bir devlet yoktur.abd nin sahibi israil dir.kimse kendini kandırmasın.

  • HAŞİM TIRMIK19 Eylül 2019 21:12

    ülkemizdeki tüm kirli oyunlarını yapan ve şehitlerimizi yapan abd dir.ben olumlu bir şey beklemiyorum.eskiden gizli şekilde yaparlar idi şimdi adeta meydan okuyarak yapıyorlar.sonumuz hayır ola.acilen hava savunma sistemlerinin kurulması lazım.bu kahpe abd asla güvenilmez.