E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'ye büyük katılım---

AK Parti'ye büyük katılım

AK Parti'ye büyük katılım
23 Ekim 2015 - 08:17 borsagundem.com

Malatya'da MHP, BBP ve diğer partilerde siyaset yapan çok sayıda isim düzenlenen törenlerle AK Parti'ye geçti

AK Parti MKYK Üyesi ve  Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve parti yöneticileri Doğanyol ilçesine giderek, AK Parti'ye yeni geçenler için düzenlenen törene katıldılar. Rozet takılmadan önce konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Bugün Türkiye'nin geçmiş olduğu o kriz dönemini atlatmak adına, yürekli bir şekilde 'bende varım' diyen hem SP'den, hem MHP'den, hem  BBP'den ve hem de MP'den partimize katılımlar var. AK Parti, sen ben yok, Türkiye var diyenlerin partisidir. AK Parti, IMF'ye ülkeyi teslim etmek istemeyenlerin partisidir” dedi.

BBP MİLLETVEKİLİ ADAYI AK PARTİ'DE

AK Parti Doğanyol İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen törende daha önce MHP, BBP, SP, DYP ve MP'den  siyaset yapmış olan çok sayıda isim AK Parti'ye katılarak rozetlerini taktılar. BBP Doğanyol Belediye Başkan Adayı ve BBP 7 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı Derviş Erdoğan, MHP Doğanyol Belediye Başkan Adayı Muhsin Öz, DYP'den uzun yıllar ilçe başkanlığı yapan  Ramazan Kış, MP'den Belediye meclis üyeliği yapan Özcan Öz ve MHP, BBP, SP'de ilçe yönetimlerinde bulunan çok sayıda isim rozetleri takılarak AK Parti'ye geçtiler. 

MHP PÜTÜRGE İLÇE BAŞKANI AK PARTİ'DE

Çalık, Çakır ve Kahtalı, Pütürge ilçesinde düzenlenen katılım töreninde ise bir süre önce MHP Pütürge İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Ahmet Aslan ve beraberindeki partililer AK Parti'ye geçtiler. MHP'de uzun yıllar Pütürge İlçe Başkanlığı yapan Ahmet Aslan'ın rozetini Çalık ve Kahtalı birlikte taktılar. Aslan ile birlikte çok sayıda MHP'de uzun yıllar yönetim kurulunda görev yapan isimler de AK Parti'ye geçtiler. Pütürge ilçesinde CHP'de uzun yıllar siyaset yapan ve Pütürge Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan  Hasan Taştan'da AK Parti'ye geçerek rozetini taktı. 

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Hem Pütürge'mize ve hem Malatya'mıza birlikte hizmet etmeyi Cenabı Allah bizlere nasip etsin” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mali24 Ekim 2015 18:30

    istikbali AKP de görmüşler. Seçim sonrası koalisyon hazır.

  • ahmet24 Ekim 2015 15:53

    bunlar h.... ise eski liderler neymis acaba.neden koca cumhuriyet tarihinde yapılmayan yollar,kopruler,hastaneler,adliye saryları,hızlı trenler,atak helikopterleri,milgemler,iha insansız ucaklar.keske diger durustlerde bunlar gibi h... olsaydı.ulkemiz su an usa ile yarısır olurdu.

  • c224 Ekim 2015 10:56

    bu ülke bunca vatan hainlerine rağmen %50 yerli üretime geçmeyi , herşeyini kendi yapmayı başarmışsa , bundan sonra rabbim Türk ulusunu ve İslam ın önderliğini yüceltmemiz için bize o gücü ve kuvveti verecektir inşallah, Tek yürek Tek devlet Tek VATAN ,Tek İMAN.. Asil kanlı mübarek insanlar sayesinde 7 düvele meydan okuyabiliyoruz , hani sizlerin küçümsediği koyun ve cahil gördüğü o insanlar sayesinde, hani ayaklarında çorap yokken karnı açken düşmanı çanakkelede denize döken o imanlı insanlar sayesinde bugün rahatça yaşıyor ve hakaret ediyorsunuz, sizler varya o kadar acizsiniz ki, kibirinizden cehaletinizi ve imansızlığınızı bile göremiyorsunuz ! iki yüzlü sözde demokratikler sizi ....

  • YALANCILAR .23 Ekim 2015 21:44

    Yahu katılanları yazdırıyorsunuzda peki bizlerde akp üyeleriyiz ama iki seçimdir partimizede oy vermiyoruz devamlı telefonlarımıza mesajlar çekerek bizlerden yardım istiyorsunuz neden bizleri üyelikten ayrılmışlar diye buraya haber yaptırmıyorsunuz.

  • bunlar şarkı söylüyorlar.23 Ekim 2015 21:42

    İşte diyorumki bir şarkı vardı YALANNNNN YALANNNNNN YALAANNNNNN amanda YALANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.

  • KAHBE BİLO.23 Ekim 2015 21:28

    Üçbeştane kendini bilmezler oraya gitti diye hemen haber yapmayın şuanda ülkede satılmış insan bulamazsınız satanlarda zaten el etek öpüyorlar.

  • AKP 7 Haziranı çok arayacak23 Ekim 2015 20:08

    Ekonomik tehditle, ülkeyi kan gölüne çevirmekle puan toplayacağını düşünen AKP ayaklarına sıkmıştır. Kurduğu senaryolar artık halk tarafından bilinmektedir. Çekirge bir sıçrar iki sıçrar...

  • posalar23 Ekim 2015 17:50

    Büyük katılım derken ,3,,5 posası çıkmışlar,bitmiş biyere,bitmişler gider...

  • xx23 Ekim 2015 15:03

    durmak yok yola devam

  • DÜNYA23 Ekim 2015 12:42

    IMF'ye teslim etmeyenleri partisiymiş o zaman dünya bankasına olan borcu bir söylesende herkes bile öyle iki kelimeyle herşey oldu bitti olmuyor ....

  • AKP nin mumu 2 kasıma kadar23 Ekim 2015 11:26

    Hadi canım sen ben yok Türkiye varmış kimi kandırıyorsunuz bir kişi için ve çıkarlarınız için ülkeyi cehenneme çevirdiniz. Bu zatlat mutlaka menfaata gelmiştir.

  • aslan23 Ekim 2015 10:36

    akp nin işi gücü usülsüz işlemler yapmak. 17-25 aralık soruşturmaları derinleşmesin diye ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar. Para da çok ellerinde satın alıyorlar resmen.

  • REAKTÖR23 Ekim 2015 09:25

    yALANCI VE SANSASYONEL.SATILMIŞLAR KAÇA SATILDILAR ACEBA?

  • exper23 Ekim 2015 08:40

    Büyük katılımdaki sayı ne kadar, neden açıklanmamış, akp den kaçanlar neden açıklanmıyor?