E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAK Partili bir vekil daha kapandı---

AK Partili bir vekil daha kapandı

AK Partili bir vekil daha kapandı
02 Kasım 2013 - 06:31 borsagundem.com

AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik de bundan sonra başörtüsü takacağını açıkladı

Çelik katıldığı bir TV programında yaptığı değerlendirmede, "Böyle bir kararım oldu. Bundan sonra böyle devam edeceğim" dedi.
BAŞÖRTÜLÜ İLK RESMİ PROGRAM
Başörtüsü ile katıldığı ilk resmi program ise Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da yer aldığı cami açılışı oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Objectif02 Kasım 2013 13:29

    AKP nin en büyük oy madeni mağdurlukdu. Malesef son zamanlarda mağrurluk başladı. Allah hayırla ıslah etsin. Bir sonraki seçimde gerçek türbanlıları aday gösterin, bir günde değişenler yıllarca bundan mağdur olanların haklarını gasp etti. 1 kişi sembolik türban taksa yeterliydi, diğerleri de buradan rant almaya kalktı. Tarafsız ve kararsız seçmen kimin mağdur olduğuna karar verecek.

  • leuop02 Kasım 2013 07:20

    yil olmus 2013 millet uzaydan atliyor adamlar mars da hayat varmi yokmu diye ugrasir iken bizimkiler basortusu ile ugrasiyor basortusu taksan ne olacak takmasan ne olacak ?????? NAMAZ KILSAN NE OLACAK KILMASAN NE OLACAK??? NEYMIS EFENDIM HAC CA GIDIP TEMIZLENIP GELMISLER sadece bu geri kafalilik geri klmis toplumlarda olur abdullah gul hacca gitmis haci olmus benim ulken de yiyecek ekmege muhtac aylik 800 tl askeri ucretle calisip ayin sonunu zor getiren insalar varken abdullah gul devletin ucagi ile devletin imkanlariyla haci oluyormus o devletin ucagi alinir iken tuy bitmemis yetimin hakkki var arkadaslar obur dunyada allahu talla sormazmi??? EY KULUM SEN DINI VAZIFENI YERINE GETIRDIN AMA DEVLETIN IMKANLARINI NIYE ALET ETTIN KUL HAKKI NIYE YEDIM DEMEZMI??????????

  • esra02 Kasım 2013 06:58

    aslında çok kapanmak isteyen var da baskı yüzünden kapanamıyordu,hayırlısı olsun.