E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti, çoklu baro teklifini bu hafta bitirecek---

AK Parti, çoklu baro teklifini bu hafta bitirecek

AK Parti, çoklu baro teklifini bu hafta bitirecek
05 Temmuz 2020 - 15:58 borsagundem.com

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan baro düzenlemesine ilişkin teklifle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan çoklu baro düzenlemesine ilişkin "Teklifin görüşmeleri sırasında muhalefet partilerinin, 'anayasaya aykırı' iddiaları tartışıldı. Komisyon bunu reddetti. Görüşmeler de herkes konuştu. Bugün teklifi Komisyonda bitirmeyi planlıyoruz.. Komisyonda kabul edildikten sonra yine teklifimizi bu hafta içerisinde genel kurula indireceğiz" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gercek06 Temmuz 2020 00:43

    Eğer çoklu yapıya gecerse, politik bölünmeler kaçınılmaz ve sonrada Hakim iiktidar benim kontrolumdeki barayo gecneyen bana biyat etmeyini ezerim ile herkesi kendi kontrolundeki baroya veya meslek odasına girmeye zorlayacak.

  • Hukuk 06 Temmuz 2020 00:40

    Dıktorlar, mühendisler, evzacılar, rehberker gibş diğer bütün meskek odakarıbın her ilde çoklu yapıya gitmesi meslek çıkarlarını korumaktan çok farklı politik rekabetlere doğru evrilir. Akp min yapmaya çalıştığı nefşr acaba?

  • AHMET ÖZBİR05 Temmuz 2020 17:49

    ÇOKLUK berekettir, farklı ses HÜR SES'tir, TEK SES CHP'ye nefestir, yemezler, yedirmezler, BAROLAR ÇOK SESLİLİĞİN MERKEZİ OLACAK, en önemlisi SAVUNMA MAKAMI KANUN'A UYACAK!..

  • Kolpacı Eşek05 Temmuz 2020 16:12

    Baro çok önemli öyle önemli ki bizim olan ama yunanın çöktüğü Eşek adasından başka bir sürü adadan bile daha önemli onun için kimseden ses çıkmadı yunan ziyaretine sayın siyasetimiz baroyla saroyla meşgul e normaldir,birde nerede o bekacı kekacı yorumcular yokmu iki çift lafınız he ne oldu ? Sesiniz çıkmiii sizi çakma milliler sizi alayınız kolpasınız.