E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAhmet Hakan'a evinin önünde saldırı---

Ahmet Hakan'a evinin önünde saldırı

Ahmet Hakan'a evinin önünde saldırı
01 Ekim 2015 - 01:47 borsagundem.com

​Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bu gece İstanbul'daki evinin önünde 4 kişinin saldırısına uğradı. Saldırganlardan ikisi yakalandı

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan dün gece CNN Türk’teki ‘Tarafsız Bölge’ programından sonra şoförünün kullandığı ve korumasının da bulunduğu otomobiliyle evine gitmek üzere ayrıldı. Hakan, Nişantaşı’ndaki evinin önüne geldiğinde saldırıya uğradı.

Saat 00.35’te  34 VY 7765 plakalı siyah Honda marka otomobille gelen 4 kişiden biri korumasına yönelirken, diğer üçü Ahmet Hakan’a saldırdı. Hakan’ı darp eden saldırganlar otomobilleriyle kaçtı.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Saldırıya karıştıkları belirlenen 2 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolünün ardından şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

VÜCUDUNDA KIRIKLAR VAR

Hakan ve koruması Amerikan Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede müdahalesi yapılan, tomografisi çekilen Ahmet Hakan’ın burnunda ve kaburgasında kırıklar tespit edildi. 

Saldırı haberini alan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök ve DHA Genel Müdürü Uğur Cebeci hastaneye gitti.



TEHDİT EDİLMİŞTİ

Hürriyet’e saldırıya katılan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, Hakan’ı tehdit etmişti. Boynukalın, Hürriyet’e yapılan ikinci saldırıdan sonra çekildiği ortaya çıkan görüntülerde Ahmet Hakan’ın Nişantaşı’ndaki evinin önüne gitmeyi düşündüğünü belirterek, “Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak olmuş” demişti. Star gazetesi yazarı Cem Küçük de köşesinde “İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hâlâ hayatta kalabiliyorsun” diye yazmıştı.

GEÇEN AY HÜRRİYET GAZETESİ'NE 2 SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ

Öte yandan, Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a düzenlenen bu saldırı geçtiğimiz Eylül ayında İstanbul ve Ankara'daki saldırıları akıllara getirdi.

6 Eylül ve 8 Eylül günlerinde Hürriyet'in İstanbul'daki merkezine saldırılar düzenlenmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • zeybek01 Ekim 2015 13:13

    Ayyy cok gecmis olsun. Aci varmı acı. .....

  • mann01 Ekim 2015 12:17

    Diyarbakirda iki askwr sehit.ama herkes ahmet hakanin dayagina odakpanmis.oaskerlerin can guvenligini olmadigi yerde. Arabistanli laurence nin dayak guvenoigide olmaz.pkk ya iyi destek versinler.

  • Byk01 Ekim 2015 12:07

    Azmettirenlere bakmak gerekir gerisi teferruat.

  • Vehbi01 Ekim 2015 11:09

    Bu kendi kendine yaptırmıştır

  • GARİP01 Ekim 2015 09:52

    bu ülke geçmişte gazeteci öldürmekle sicili bozuklar listesinde yerini almıştır.. buna cürret eden itler en ağır cezaya çarptırılmalı ki bir daha böyle bir olaya teşebbüs etmesinler...

  • fıtına osman01 Ekim 2015 09:41

    bunlar sadece gözdağı vermek istemiş yoksa orcıkta işini bitirirlerdi niyetleri kötü olsaydı geçmiş olsun.patronu mafya olunca hakanada mafya usulü saldırmışlar.su destisi su yolunda kırılır

  • ALPTUĞ01 Ekim 2015 08:25

    Fikirler ve düşünceler baskı, şiddet ,terörle bastırılamaz fikirler fikir ve düşünce ile bastırılır kırk sene önceki hatalar tekrarlanıyor yanlış. Ülkemiz zarar görür dikkat edilmesi gerekli ilgililer uyumamalı.

  • Mert 01 Ekim 2015 06:51

    Ne AKP'di Cem uzan öpmüş Adam'ı

  • çakır01 Ekim 2015 02:27

    Hepsi algı mekanizması bu adam konuşarak kimlerin üstüne çullanacağını iyi biliyor ve biliyorlar çunki geçmişde ne yaptıklarının çıkacak olması paniklettimi acaba herkes ayrı bır havada

  • Ak 01 Ekim 2015 02:05

    Dünyanın en büyük lideri AKP yi eleştiren bütün basın yayına Nasıl izaya getireceğini biliyor! Büyün basın yayın bir gün AKP şi olacaktır!