E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAgrotech, uzun dönem fabrika kiralayacak---

Agrotech, uzun dönem fabrika kiralayacak

Agrotech, uzun dönem fabrika kiralayacak
19 Ocak 2024 - 14:54 borsagundem.com

Agrotech, KAP'a Ege Bölgesinde bulunan bir fabrika ile uzun dönem kiralama sözleşmenin bu ay içerisinde imzalanacağı belirtildi.

Agrotech, İzmir'de bulunan gıda ve tarım sektöründe faaliyet gösteren fabrika ile görüşmelerin olumlu neticelendiğini, sözleşmenin bu ay içinde imzalanacağını bildirdi.

Şirket konuyla ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı.

Agrotech, 17 Ocak'ta KAP'a Ege Bölgesinde bulunan bir fabrika ile uzun dönem kiralama sözleşmesi için ön görüşmelere başlandığını açıklamıştı.

Bugün yapılan açıklamada ise gıda ve tarım sektöründe faaliyet gösteren fabrika ile görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve sözleşmenin bu ay içerisinde imzalanacağı belirtildi.

Açıklamada, "200 bin ton (200 milyon Kg.) domates, biber ve meyve püresi üretim kapasitesine sahip olan söz konusu fabrika; bölge çiftçileri ile sözleşmeli tarım yapmak üzere merkez olarak kullanma, salçalık domates ve biber işleme, salça üretimi ve salçadan mamul her türlü soslar ile bunların müstahzarlarının üretimi ve paketlenmesi ile yaş sebze ve meyve işleme işlerinde kullanılmak amacı ile kiralanacaktır." denildi.

Agrotech tarımsal üretimde ihracatla ve yeni yatırımlarla büyüyecek

 

Agrotech'ten yeni yatırımla ilgili önemli açıklama

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)