E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiAFMAS: Birleşmeye SPK onayı---

AFMAS: Birleşmeye SPK onayı

AFMAS: Birleşmeye SPK onayı
27 Şubat 2014 - 11:34 borsagundem.com

AFM Film'in Mars Sinema ile birleşmesine SPK tarafından, ''yaşanabilecek mağduriyetlerin giderilmesi taahhüdü'' şartıyla onay verildi

AFm Film İle Mars Sinema'nın birleşme işleminde SPK, yatırımcıyı koruma taahhüdü şartı koydu. SPK tarafından alınan kararda şöyle denildi: 
''Rekabet Kurulu’nun 17.11.2011 tarih ve 11­57/1473­539 sayılı Kararı’nın iptali talebiyle Danıştay nezdinde açılan ve yargı süreci devam eden davada, yargı sürecinin sonunda, birleşme işleminin gerçekleştirilmesine engel teşkil edecek bir kararın alınması halinde AFM A.Ş. ortaklarınca yaşanabilecek mağduriyetlerin giderileceği hususunda Mars Sinema A.Ş. tarafından Kurulumuza taahhütname verilmesi ve söz konusu taahhütnamenin birleşme işlemine ilişkin Duyuru Metni’ne eklenmesi şartıyla olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.''

SPK'nın bu onayı sonrası güne sert yükselişle başlayan hisseler yüzde 14,52 yükseldi. En yüksek 13,45 TL'yi gören AFMAS hisseleri 11:35 itibarıyla 13,40 TL'den işlem görüyor.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)