E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAdese'de yabancı 'İttifak'ı---

Adese'de yabancı 'İttifak'ı

Adese'de yabancı 'İttifak'ı
12 Eylül 2013 - 17:26 borsagundem.com

İttifak Holding Beeches Finance Corporation ile opsiyonlu hisse satış anlaşması imzaladı

Çok ortaklı şirketlerden İttifak Holding, yabancı finans şirketi ile opsiyonlu hisse satış anlaşması imzaladı. Konuyla ilgili KAP'a yapılan açıklama şöyle: ''Beeches Finance Corporation ile daha önce imzalanan ve kamuoyuna duyurulan opsiyonlu satış anlaşması hükümleri çercevesinde grup içi şirketlerimizden Selva Gıda San.A.Ş.ve Seha İnş.Müh.Mad.Turz.San.ve Tic.A.Ş.'ye ait olan Adese Alışveriş Merkezleri A.Ş.(ADESE) hisse senetlerinin yurtdışı stratejik yatırımcılara satışı amacıyla Beeches Finance Corporation, ilgili şirketlerimize anlaşmadan doğan alım hakkını kullanacağını bildirmiştir.
Bu amaçla ilk dilim opsiyon işlemi gerçekleştirilmiş olup bütünü tamamlandığında ayrıca ortaklarımız bilgilendirilecektir.
Anlaşmamız ile bütün olan, Beeches Finance Corporation yatırımcıları ile İttifak Holding arasında varılan mutabakata göre, koordineli bir şekilde piyasadan yapacağı alımlarla payını arttırmak niyetinde olduğunu ve Adese Alışveriş Merkezleri A.Ş.'nin perakende ve alışveriş merkezi yatırımlarından İttifak Holding A.Ş. ile birlikte yapılan işbirliği sonucu uzun vadede ticari fırsatları, yeni satın almaları değerlendirmek istediklerini belirtmişlerdir.''
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 3,65
En Yüksek: 3,85
En Düşük: 3,62
Değişim -2,41 %
FK: 2,77
PD / DD: 1,17
İşlem Hacmi 95.304.592
Toplam Adet: 25.738.161
Ağırlıklı Ort.: 3,71
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)